Όταν στο ελληνικό Survivor του 2003 έφαγαν πύθωνα

Όταν στο ελληνικό Survivor του 2003 έφαγαν πύθωνα
Το "έπαθλο" - πύθωνας youtube printscreen

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου παρουσίασε το "έπαθλο" στους παίκτες, που αν και σάστισαν αρχικά, στη συνέχεια, χωρίς δισταγμό το έσφαξαν, το μαγείρεψαν και το έφαγαν.

Το Survivor του 2003 ήταν η πρώτη σεζόν της ελληνικής έκδοσης του δημοφιλούς ριάλιτι επιβίωσης, το οποίο προβλήθηκε μέσα από τη συχνότητα του Mega από τον Σεπτέμβριο του 2003 έως τον Δεκέμβριο του 2003, ενώ στην παρουσίαση του παιχνιδιού βρέθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Η εναρκτήρια σεζόν του Survivor στην Ελλάδα δεν περιλάμβανε πολλές ανατροπές, ούτε ιδιαίτερα ανταγωνιστικά και απαιτητικά αθλήματα, ωστόσο, υπήρχαν αντίξοες συνθήκες, ενώ -όπως ανέφεραν πολλοί πρώην παίκτες μετά από χρόνια-, οι συμμετέχοντες δεν δέχονταν την ιατρική περίθαλψη που θα έπρεπε, με αποτέλεσμα να αποκτήσουν μετέπειτα πολλά προβλήματα υγείας.

Στο Survivor του 2003, το οποίο είχε πολύ μικρότερη διάρκεια από τη σύγχρονη ελληνική version του ΣΚΑΪ και συγκεκριμένα περιλάμβανε 29 μόλις επεισόδια, γνωρίσαμε για πρώτη φορά τον γνωστό διακοσμητή Σπύρο Σούλη και την παρουσιάστρια Ορθούλα Παπαδάκου.

Η πιο ισχυρή από τις συμμαχίες του παιχνιδιού ήταν αυτή της Ευαγγελίας Δερμετζογλου, του Νίκου Λαμπρινάκη και της Ορθούλας Παπαδάκου, οι οποίοι έλεγξαν σε μεγάλο βαθμό τη ροή του παιχνιδιού και τελικά αποτέλεσαν την τελική τριάδα. Για την ιστορία, η Ευαγγελία Δερμετζογλου πήρε το χρηματικό έπαθλο, το οποίο, όμως, μοιράστηκε με την Ορθούλα.

Το Survivor του 2003 ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι και οι συνθήκες ήταν τελείως διαφορετικές, κάτι που αποδεικνύεται από το γεγονός ότι στο 5ο επεισόδιο του ριάλιτι, οι παίκτες έλαβαν ως “έπαθλο” έναν ζωντανό πύθωνα…

Όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου παρουσίασε το “έπαθλο” στους παίκτες εκείνοι σάστισαν αρχικά, αλλά στη συνέχεια, χωρίς δισταγμό το έσφαξαν, το μαγείρεψαν και το έφαγαν.

Σίγουρα, μια εικόνα που (ευτυχώς) δεν θα βλέπαμε σήμερα στους δέκτες μας.

Δείτε το απόσπασμα στο 33ο λεπτό του βίντεο:

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!!!

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα