Όταν το My Style Rocks 2 θυμίζει βραζιλιάνικη σαπουνόπερα: Κλάματα, φωνές και “κατινιά”

Όταν το My Style Rocks 2 θυμίζει βραζιλιάνικη σαπουνόπερα: Κλάματα, φωνές και “κατινιά”

Όταν η guest Σάσα Σταμάτη αποκάλυψε ότι η Έφη Αναστασοπούλου είναι η αγαπημένη της παίκτρια και "θα 'πρεπε οι υπόλοιπες να τη ζηλεύουν", ξέσπασε.. εμφύλιος στο γκαλά του σόου μόδας.

Μια ατάκα της guest κριτή Σάσα Σταμάτη ήταν αρκετή να ανάψει στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του My Style Rocks 2 τα αίματα και να μετατρέψει το σόου μόδας σε.. βραζιλιάνικη σαπουνόπερα.

Όσοι τηλεθεατές παρακολούθησαν το γκαλά της Παρασκευής, σίγουρα θα σάστισαν με το “ξεκατίνιασμα” -όπως το χαρακτήρισε ο Στέλιος Κουδουνάρης – μεταξύ των παικτριών Μαρίας Λέκα και Έφης Αναστασοπούλου, που ξεκίνησε με το ερώτημα εάν η πρώτη ζηλεύει τη δεύτερη και κατέληξε σε κλάματα, φωνές και μια στιγμιαία αποχώρηση.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Έφη σηκώθηκε για να αξιολογήσουν οι κριτές τη νυφική της εμφάνιση. Τη… φιτιλιά έβαλε η Σταμάτη όταν τόνισε επιδεικτικά στις υπόλοιπες παίκτριες ότι «η Έφη είναι η αγαπημένη μου παίκτρια για πολλούς λόγους. Και θα πρέπει εσείς οι κοπέλες πίσω να την θαυμάζετε και κάποιες όχι να τη ζηλεύετε».

Ακούγοντας τα λόγια αυτά, η Μαρία Λέκα εκνευρίστηκε και ζήτησε να πάρει τον λόγο: «Είναι πάρα πολύ κακό αυτό που είπατε. Ιντριγκάρετε αυτήν τη στιγμή. Εάν αυτό παίξει (στον αέρα), εγώ αποχωρώ αυτή τη στιγμή από το παιχνίδι. Είναι πάρα πολύ άσχημο. Να λέτε ότι οι υπόλοιπες κοπέλες ζηλεύουμε την Έφη;».

Η Σάσα Σταμάτη ρώτησε την παίκτρια γιατί το πήρε τόσο προσωπικά, πιθανώς για να βγάλει “λαβράκι”, ενώ η Μπέτυ Μαγγίρα σε μια κίνηση αποπροσανατολισμού σηκώθηκε και άρχισε να κάνει αστείες μιμήσεις. Η ένταση ωστόσο συνεχίστηκε -παρά τις προσπάθειες της Μαγγίρα- και κατέληξε στη Σταμάτη να σηκώνεται από τη θέση της για να κατευνάσει τα πνεύματα και την Έφη να φωνάζει στη Μαρία ότι είναι ασεβής και να αποχωρεί από το πλατό κλαίγοντας…

Ο καυγάς από το 15.19′ και μετά:

Όταν ήρθε η σειρά της Μαρίας Λέκα να αξιολογηθεί, υπήρχε διάχυτος εκνευρισμός. Ο Στέλιος Κουδουνάρης είπε ότι ένιωσε σαν να συμμετέχει σε βραζιλιάνικη σαπουνόπερα και ότι το “ξεκατίνιασμα” δεν συμβαδίζει με το στυλ. Η Λέκα αντί να αφήσει το συμβάν να λήξει, θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση της και να “αποκαλύψει” ένα συμβάν που προηγήθηκε μεταξύ της ίδιας και της Έφης και αφορούσε σε κάτι παπούτσια που επέλεξε να φορέσει (ή να πετάξει) μία από τις δύο. Το τηλεοπτικό κοινό ποτέ δεν κατάλαβε τι ακριβώς συνέβη μεταξύ των δύο παικτριών, το σίγουρο όμως είναι ότι το δράμα κυριάρχησε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα