Παίκτρια “ατομική βόμβα”: Από το Next Top Model ταξιδεύει για το Nomads Μαδαγασκάρη

Παίκτρια “ατομική βόμβα”: Από το Next Top Model ταξιδεύει για το Nomads Μαδαγασκάρη
Η Δήμητρα Αλεξανδράκη, που γνωρίσαμε από τη συμμετοχή στης στο Next Top Model, πάει Μαδαγασκάρη για το Nomads Instagram/dimitraalexandraki1

Το μοντέλο είπε το «ΝΑΙ» στον ΑΝΤ1 και θα βρίσκεται ανάμεσα στους παίκτες που θα βρεθούν στο reality επιβίωσης. Δηλώνει έτοιμη να συνεργαστεί στην ομάδα αλλά αν δεν της φερθείς καλά «θα γίνει ατομική βόμβα».

Πόσες κοπέλες από τις περασμένες σεζόν του Next Top Model, μπορείτε να ονοματίσετε; Χμμμ, μήπως η λίστα περιορίζεται στην εξής, μία; Η Δήμητρα Αλεξανδράκη κατάφερε να διακριθεί – για όποιον λόγο κι αν συνέβη αυτό – και να κερδίσει τα φώτα της δημοσιότητας από το πρώτο, πρώτο GNTM πίσω στο μακρινό 2009. Κάτι οι αποκαλυπτικές της φωτογραφήσεις, λίγο που ήταν ιδιαίτερα καυστική στα σχόλια για τις άλλες διαγωνιζόμενες (σε αυτό συνέβαλε και το ξεκαρδιστικό βίντεο στο «Ράδιο Αρβύλα»), το μοντέλο άφησε το στίγμα της στο reality μοντέλων και πλέον θέλει να κάνει το ίδιο και στα reality επιβίβωσης. 

Η σέξι Δήμητρα είναι το δέκατο όνομα που ανακοινώνει ο ΑΝΤ1 για το Nomads.

Μέσα από την εκπομπή «Το Πρωινό», δόθηκαν δύο ακόμη παίκτες, που προστίθενται στη λίστα των 8 που γνωρίζουμε πως θα ανήκουν στις δύο ομάδες του Nomads Μαδαγασκάρη. «Ναι, εγώ είμαι» δηλώνει ευθαρσώς η Δήμητρα Αλεξανδράκη στο βίντεο και προσθέτει: «Τον τελευταίο ένα χρόνο έχω βρει καινούρια χόμπι. Ένα από αυτά είναι η ιππασία, αλλά εκείνο που μου έχει κλέψει την καρδιά είναι η aerial yoga». Το μοντέλο αναφέρει στο εισαγωγικό βίντεο που την αναγγέλλει ως παίκτρια του Nomads πως λατρεύει τα Σαββατοκύριακα να πηγαίνει για cart.

Τι θα λείψει στην Δήμητρα από τον πολιτισμό; Μα φυσικά το κονσίλερ (!) της. «Πρέπει να κόψω τα νύχια μου σύρριζα, ότι θα αποχωριστώ το κονσίλερ μου». «Πάω στο Nomads γιατί θέλω να ανακαλύψω έναν άλλον εαυτό μου» ομολογεί η ίδια και δηλώνει πως θέλει πολύ να είναι εκείνη η νικήτρια που θα φύγει με 150.000€.

Πανοραμική εικόνα από το νησί της Μαδαγασκάρης και το location όπου θα διεξαχθεί το Nomads ANT1

«Γενικά όλοι θεωρούν ότι είμαι λίγο σκύλα, ότι είμαι ένα άτομο που δεν είμαι ομαδικό» σχολιάζει και δηλώνει έτοιμη να δουλέψει για την ομάδα. Αλλά… «Αν δεν φέρεσαι σωστά, τότε θα γίνω ατομική βόμβα».

Δείτε το βίντεο:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα