Πάνος Ιωαννίδης: Σε κάποια φάση περνάει η αστυνομία και με “μπουζουριάζει”

Πάνος Ιωαννίδης: Σε κάποια φάση περνάει η αστυνομία και με “μπουζουριάζει”
Πάνος Ιωαννίδης Facebook (Ioannidis Panos)

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη "Μετά τα Μεσάνυχτα" ήταν ο κριτής του Masterchef, Πάνος Ιωαννίδης, ο οποίος μίλησε για τις σχέσεις του, για ένα μπλέξιμο που είχε με την αστυνομία αλλά και για την πρόταση από το Mastechef.

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, “Μετά τα Μεσάνυχτα”, βρέθηκε ο Πάνος Ιωαννίδης λίγο μετά το τέλος του πολυσυζητημένου Masterchef. Ο κριτής εκμυστηρεύτηκε πράγματα για πρώτη φορά στην τηλεόραση.

Μεταξύ άλλων μίλησε για τις σχέσεις και όπως αποκάλυψε, όταν βγαίνει με κάποια στην αρχή, προτιμάει να τρώνε έξω. “Όταν σε μία σχέση μαγειρέψω εγώ, τότε έχουν σοβαρέψει τα πράγματα”, είπε χαρακτηριστικά.

Ο σεφ αναφέρθηκε επίσης σε ένα περιστατικό κατά τα νεανικά του χρόνια όπου είχε συλληφθεί επειδή πωλούσε παράνομα κοσμήματα, τα οποία είχε φτιάξει στην Πάρο. “Σε κάποια φάση, περνάει η αστυνομία, “χραπ” με “μπουζουριάζει” πού είναι η άδεια, πού είναι το ένα, πού το άλλο”, είπε.

Πάνος Ιωαννίδης Facebook (Ioannidis Panos)

Mastechef

Ο Πάνος Ιωαννίδης αναφέρθηκε επίσης και στο πώς προέκυψε η πρόταση για το ριάλιτι μαγειρικής.

«Όταν με πήραν τηλέφωνο για το MasterChef νόμιζα ότι με ήθελαν για παίκτη. Είχα κάνει κάποιες εμφανίσεις σε ένα κανάλι, μετά τελείωσε ο κύκλος, έκλεισε η σεζόν, έφυγα από Αθήνα και πήγα Θεσσαλονίκη και ξεκίνησα μια καινούργια δουλειά. Ήταν οι πρώτοι δύο μήνες που ήμουν στη Θεσσαλονίκη, δεν είχα σκοπό να αλλάξω και να κάνω κάτι άλλο.

Με πήραν από κάποια κανάλια, με ρώτησαν να με ενδιαφέρει κάτι για πρωινή εκπομπή, τους είπα ότι είμαι Θεσσαλονίκη και δεν βολεύει να μου πληρώνουν εισιτήρια για να κατεβαίνω Αθήνα και να κάνω εκπομπή, οπότε δεν θα μπορέσουμε να συνεργαστούμε.

Και κάποια στιγμή με πήραν από το Star και τους είπα “δεν είμαι λίγο μεγάλος για παίκτης;”. Και μου είπαν ότι δεν με θέλουν για παίκτη. Πέρασαν αρκετά άτομα από κάστινγκ για την επιτροπή, αν δεν κάνω λάθος πρέπει να ήταν πάνω από 50 άτομα», είπε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα