Παραλήρημα Τζούμα: “Οι γυναικοκτονίες οφείλονται στη φλυαρία των γυναικών”

Παραλήρημα Τζούμα: “Οι γυναικοκτονίες οφείλονται στη φλυαρία των γυναικών”
Ο Κωνσταντίνος Τζούμας papadakispress

Οργή προκαλούν οι τραγικές δηλώσεις του Κωνσταντίνου Τζούμα, ο οποίος υποστήριξε ότι για τις γυναικοκτονίες στη Ελλάδα "φταίει" η φλυαρία τους.

Σε μια αδιανόητη τοποθέτηση προχώρησε ο ραδιοφωνικός παραγωγός και ηθοποιός Κωνσταντίνος Τζούμας, σχολιάζοντας την σεξιστική τοποθέτηση του Μητροπολίτη Κοζάνης που διέκοψε τη λειτουργία και είπε στις γυναίκες “να σταματήσουν να μιλούν”, ενώ την ίδια ώρα ρώτησε τους άνδρες “πώς τις αντέχουν”.

Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Τζούμας, μιλώντας στο Πρωινό του ΑΝΤ1, κλήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις του Μητροπολίτη, υποστηρίζοντας χωρίς καμία απολύτως ντροπή ότι οι γυναικοκτονίες στην Ελλάδα οφείλονται σε ένα βαθμό στο γεγονός ότι οι γυναίκες “μιλούν ακατάπαυστα”…

“Έχει ένα δίκιο ο Μητροπολίτης Κοζάνης όσον αφορά τις φλύαρες γυναίκες. Μιλάνε πολύ σε σημείο που εκνευρίζεσαι. Πιστεύω ότι οι γυναικοκτονίες στην Ελλάδα οφείλονται σε ένα βαθμό στη φλυαρία των γυναικών. Μιλάνε ακατάπαυστα. Θα μου πει τώρα, δεν μπορεί να γενικεύεις. Είναι αφόρητο πάντως”, είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα