Ποίος ήτον ο φονεύς του αδελφού μου: Συγκλονιστικές αποκαλύψεις έρχονται στο φως

Ποίος ήτον ο φονεύς του αδελφού μου: Συγκλονιστικές αποκαλύψεις έρχονται στο φως
Ποίος ήτον ο φονεύς του αδελφού μου ΕΡΤ

Όλα όσα θα παρακολουθήσουμε στο τρίτο επεισόδιο της νέας σειράς της ΕΡΤ1 "Ποίος ήτον ο φονεύς του αδελφού μου", σε σκηνοθεσία Μανούσου Μανουσάκη.

Τρομερά μυστικά και συγκλονιστικές αποκαλύψεις έρχονται στο φως στο τρίτο επεισόδιο της μίνι σειράς μυθοπλασίας της ΕΡΤ1, «Ποίος ήτον ο φονεύς του αδελφού μου», σε σκηνοθεσία Μανούσου Μανουσάκη, που θα παρακολουθήσετε το Σάββατο 13 Νοεμβρίου, στις 22:00.

Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2021 στις 22:00 – Επεισόδιο 3ο

Η Ντεμέτ πληροφορεί τη Ναζιλέ πού μπορεί να βρει τον Κιαμήλ. Έτσι, εκείνη θα πάει στον χώρο των Σεΐχηδων και θα τον συναντήσει. Εκεί θα του αποκαλύψει την αλήθεια. Ότι ο πατέρας της την πάντρεψε με το ζόρι και ότι ποτέ δεν τον αρνήθηκε.

Ο Κιαμήλ, από τη μεριά του, θα της εξομολογηθεί το μυστικό που τον βασανίζει. Πήρε εκδίκηση για τον αδελφό της, σκοτώνοντας τον φονιά του. Βέβαια, δεν ξέρει ποιον πραγματικά έχει σκοτώσει. Τελικά, οι δύο νέοι αποφασίζουν να φύγουν μαζί την άλλη ημέρα.

Ο Αχμέτ, ανακρίνοντας τον Χαραλαμπή, ανακαλύπτει ότι γνωρίζει τον φονιά του Χρηστάκη. Τον στέλνει στην Κωνσταντινούπολη, με σκοπό να του τον υποδείξει. Όμως, ο πονηρός Χαραλαμπής έχει άλλα σχέδια.

Δωροδοκεί τον φύλακά του, με σκοπό να δραπετεύσει. Και θα το καταφέρει! Έτσι, οι προσπάθειες του Αχμέτ και του Μιχαήλου θα πάνε, τελικά, χαμένες.

Η Μητέρα και η Βαλινδέ φέρνουν πάλι την Τσιγγάνα, προσπαθώντας, αυτή τη φορά, να τους υποδείξει τον φονιά. Η Τσιγγάνα, με τα τερτίπια της, φτάνει κοντά στην τρομερή αλήθεια…

Δείτε το τρέιλερ:

Τα γυρίσματα της σειράς τεσσάρων επεισοδίων, που μεταφέρει στη μικρή οθόνη το αυτοβιογραφικό διήγημα του Γεωργίου Βιζυηνού, και μεταδίδεται κάθε Σάββατο, στις 22:00, πραγματοποιήθηκαν σε τοποθεσίες που μεταφέρουν την ατμόσφαιρα εποχής του διηγήματος, όπως το Αρχοντικό των Μπενιζέλων και το Μουσείο Λαϊκής Τέχνης και Παράδοσης «Αγγελική Χατζημιχάλη» στην Πλάκα, καθώς και, εκτός Αθήνας, στην Ξάνθη και στον Παλαιό Παντελεήμονα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα