Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος; Η πρεμιέρα, τα σχόλια στο Twitter και ο πιο εκνευριστικός παίκτης

Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος; Η πρεμιέρα, τα σχόλια στο Twitter και ο πιο εκνευριστικός παίκτης
"Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;" με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ΑΝΤ1

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, το έπαθλο των 100.000 ευρώ και ο "φλύαρος" παίκτης μπήκαν στο στόχαστρο του Twitter στην πρεμιέρα του "Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;". Η νοσταλγία για τον Σπύρο Παπαδόπουλο.

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα (25/04) το θρυλικό παιχνίδι γνώσεων “Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;“, που επέστρεψε μετά από 16 χρόνια μέσα από την τηλεόραση του ΑΝΤ1.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανέλαβε το τιμόνι της παρουσίασης του διασημότερου τηλεπαιχνιδιού γνώσεων, που έχει προβληθεί σε 120 χώρες και σε 92 διαφορετικές γλώσσες και καθημερινά στις 20:00, θα υποδέχεται τους παίκτες οι οποίοι θα διεκδικούν από 500 μέχρι και 100.000 ευρώ, αρκεί να δίνουν σωστές απαντήσεις.

15 ερωτήσεις, 3 βοήθειες, 2 μαξιλαράκια και η αγωνία θα χτυπήσει κόκκινο. Αρκεί μόνο η γνώση ή θέλει και τύχη; Τι παιχνίδια μπορεί να παίξει η μνήμη; Πώς θα καθορίσουν οι βοήθειες το τελικό αποτέλεσμα;

Υπενθυμίζεται πως το τηλεπαιχνίδι προβλήθηκε για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση το 1999 στο MEGA, με παρουσιαστή τον Σπύρο Παπαδόπουλο. Αργότερα, παρουσιάστηκε και από τον Θοδωρή Αθερίδη, ωστόσο, ο Σπύρος Παπαδόπουλος είναι μέχρι σήμερα άρρηκτα συνδεδεμένος με τον “Εκατομμυριούχο” στη συνείδηση του κοινού.

Έτσι, ήταν λογικό στη χθεσινοβραδινή πρεμιέρα, ο Σπύρος Παπαδόπουλος να μνημονευτεί σε αρκετά σχόλια των χρηστών, ενώ δεν έλειψαν οι αναρτήσεις για το γεγονός ότι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου εμφανίζεται ήδη σε πολλές εκπομπές του ΑΝΤ1. Επίσης, αρκετοί χρήστες σχολίασαν το χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ, που δεν συνάδει με τον τίτλο του παιχνιδιού, ενώ ξεχώρισαν και τον πιο εκνευριστικό παίκτη, λόγω της φλυαρίας του.

Εκατομμυριούχος -Twitter: Νοσταλγία για τον Σπύρο Παπαδόπουλο

Εκατομμυριούχος – Twitter: Η απορία του κοινού για τα 100.000 ευρώ

Εκατομμυριούχος – Twitter: Ο πιο εκνευριστικός παίκτης

Εκατομμυριούχος – Twitter: Τα σχόλια για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα