Power of Love: Ανατροπή – Οι παίκτες έδιωξαν την Έλενα από το σπίτι

Power of Love: Ανατροπή – Οι παίκτες έδιωξαν την Έλενα από το σπίτι

Η έκτακτη ψηφοφορία στο σπίτι της αγάπης οδήγησε στο να αποχωρήσει η Έλενα Πολυχρονοπούλου. Τα πρώτα της μηνύματα μετά την αποχώρηση.

Μια δυσάρεστη έκπληξη επιφύλασσε η παραγωγή στους παίκτες του Power of Love την Τετάρτη, όταν η Μαρία Μπακοδήμου ανακοίνωση πως θα υπάρξει έκτακτη αποχώρηση από το σπίτι της αγάπης και ζήτησε από όλους τους παίκτες να ψηφίσουν ένα κορίτσι για να φύγει.

Αν και ψήφοι υπήρχαν τόσο για την Έλενα, όσο και για την Ιόλη και την Άννα, οι περισσότερες ήταν για την πρώτη. Έτσι, η Έλενα Πολυχρονοπούλου (ή αλλιώς Λένα, Λένια, Λενίνα όπως την φώναζαν οι συμπαίκτες της) αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το Power of Love.

Η Έλενα, φανερά συγκινημένη, ευχαρίστησε την παραγωγή και τους συμπαίκτες της, είπε ότι δεν θα κρατήσει κακία σε κανέναν και πως εύχεται το ίδιο και για τους υπόλοιπους, ενώ δήλωσε πως χαίρεται πολύ που έζησε την εμπειρία και πως ήταν ένα πολύ όμορφο παιχνίδι.

Η Έλενα αργότερα έκατσε στον κήπο με τις φίλες της, τη Ζένια και τη Ρένια, και τους παραδέχτηκε πως δεν στεναχωριέται και τόσο πολύ, γιατί είχε κουραστεί πολύ ψυχολογικά όλο αυτό το διάστημα και πως έχει ανάγκη να ηρεμήσει έξω από το σπίτι της αγάπης, με τους δικούς της.

Η Έλενα μερικές ώρες μετά ανέβασε τα πρώτα της μηνύματα, μετά την αποχώρησή της, στο Instagram:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα