Power of Love: Οι φήμες, η αποχώρηση και η ανατροπή στο πρώτο Gala

Power of Love: Οι φήμες, η αποχώρηση και η ανατροπή στο πρώτο Gala

Έρχονται οι πρώτοι τσακωμοί και οι συγκρούσεις ανάμεσα στους παίκτες, αλλά και η στιγμή που κάποιοι καλούνται να επιβεβαιώσουν ή όχι τις φήμες που κυκλοφορούν.

Η δεύτερη σεζόν του Power of love ξεκίνησε δυναμικά και καθώς το τηλεοπτικό κοινό προσπαθεί ακόμη να μάθει τα ονόματα των παικτών και να σχηματίσει μία άποψη, οι πρώτες ανατροπές στο παιχνίδι έκαναν την εμφάνισή τους. Το βράδυ της Παρασκευής προβλήθηκε το πρώτο Gala, όπου μέσα από τις ψηφοφορίες βγαίνουν οι δημοφιλέστεροι παίκτες, ενώ γίνεται και η αποχώρηση ενός παίκτη.

Όσοι παρακολουθούσαν το Power of love πέρυσι, πιθανόν να θυμούνται τους κανόνες, οι οποίοι πάνω κάτω έχουν παραμείνει ίδιοι. Ωστόσο, στο χθεσινό επεισόδιο συνέβη κάτι που το twitter σχολίασε πολύ αρνητικά, κάνοντας λόγο για αλλαγή των κανόνων και για “μαγείρεμα” της παραγωγής. Το αν ισχύει αυτό ή όχι, μάλλον θα το καταλάβουμε στα επόμενα επεισόδια και σε ανάλογα περιστατικά που ίσως συμβούν.

Ας πάρουμε τα πράγματα απ’ την αρχή.

Αγόρια και κορίτσια ψήφισαν στις κάλπες τον αγαπημένο τους παίκτη την προηγούμενη μέρα και εκείνοι που κατάφεραν να αναδειχθούν ως οι δημοφιλέστεροι και, επομένως, να κερδίσουν την ασυλία ήταν ο Τζόνι και μετά από ισοψηφία η Αργυρώ Τσιοράνου και η Ρένια Τσακίρη. Στο μεταξύ, οι παίκτες ψήφισαν ανοιχτά και τα άτομα που θέλουν να προστατεύσουν, οι οποίοι ήταν ο Αντώνης Χρόνης και η Μαργαρίτα Νέρτζη.

Ως προς την αρνητική ψηφοφορία, όπου οι παίκτες κλήθηκαν να ψηφίσουν εκείνους που θα ήθελαν να φύγουν από το σπίτι της αγάπης, συνέβη κάτι παράδοξο. Η Αργυρώ Τσιοράνου (που προηγουμένως την είχαν ψηφίσει θετικά) και ο Γιάννης Κοπιδάκης ψηφίστηκαν αρνητικά. Η μεγάλη ανατροπή έγινε, βέβαια, όταν η Αργυρώ δεν τέθηκε υποψήφια προς αποχώρηση τελικά, καθώς υπερίσχυαν οι θετικές ψήφοι που της δόθηκαν.

Επομένως, τα αγόρια κλήθηκαν να ψηφίσουν και πάλι ανάμεσα στα υπόλοιπα κορίτσια για το ποια θα έπρεπε να αποχωρήσει και το πρόσωπο που αναγκάστηκε να αφήσει το Power of Love ήταν η Ραφαέλα Τσαντεκίδου. Τα ερωτήματα, όμως, και οι φήμες που κυκλοφορούν τις τελευταίες μέρες για την Αργυρώ και τον Γιάννη, φαίνεται πως επιβεβαιώθηκαν μέσα από την χθεσινή συμπεριφορά των παικτών.

Πολλοί υποστηρίζουν πως η Αργυρώ και ο Γιάννης αποτελούν είναι πραγματικό ζευγάρι και ότι εκτός παιχνιδιού διατηρούν σχέση εδώ και αρκετό καιρό στην Κρήτη. Ακόμη και στους παίκτες του Power of Love φαίνεται να έχει κινήσει την περιέργεια η συμπεριφορά τους και μάλλον υποψιάζονται κάτι, γι’ αυτό και τους ψήφισαν. Τα σχέδιά τους, ωστόσο, δεν βγήκαν και η ανατροπή τους τα χάλασε.

Μάλιστα, στο trailer του νέου επεισοδίου, που θα προβληθεί τη Δευτέρα 7.01.2019, όλοι οι παίκτες φαίνονται εκνευρισμένοι με την Αργυρώ και τον Γιάννη, ενώ δεν διστάζουν να τους πουν αυτά που πιστεύουν. Ακόμη και η Μαρία Μπακοδήμου τους βάζει στη διαδικασία να απαντήσουν ειλικρινά αν γνωρίζονταν από πριν, ενώ ένας από τους παίκτες ακούγεται να λέει πως και οι δύο κοροϊδεύουν από την πρώτη μέρα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα