Power of Love: Ο Πάνος άρπαξε και φίλησε τη Στέλλα – Πώς αντέδρασε η όμορφη Κρητικιά

Power of Love: Ο Πάνος άρπαξε και φίλησε τη Στέλλα – Πώς αντέδρασε η όμορφη Κρητικιά

Απανωτές οι εξελίξεις στο σπίτι της αγάπης με τον 26χρονο να διεκδικεί ανοιχτά τη σέξι Στέλλα - Το ξεκαθάρισμα του Νίκου στην Τζούλια στο κόκκινο δωμάτιο

Το ενδιαφέρον των παικτών του ριάλιτι γνωιρμιών «Power of Love» έχει επικεντρωθεί τις τελευταίες δύο ημέρες στην ενσωμάτωση του νέου παίκτη, Σωτήρη Τραχάνη, το κοινό ωστόσο ξεχώρισε την προσέγγιση του Πάνου Ζάρλα απέναντι στη σέξι Κρητικιά Στέλλα Μιζεράκη, την οποία δεν χορταίνει να… φιλάει!

Οι δυο τους δείχνουν να απολαμβάνουν την παρέα, τις τρυφερές στιγμές ενώ για μια ακόμη φορά ο Πάνος εξέφρασε με πράξη τα συναισθήματα του, δίνοντας της ένα παθιασμένο φιλί στο στόμα. Λίγο αργότερα βέβαια ακολούθησε κι άλλο… κι άλλο.

Το πρώτο φιλί (στο 08.43′):

Το ‘ψηστήρι’ που ακολούθησε (από το 11.08′ και μετά) και το δεύτερο φιλί (στο 12.55′):

Ενοχλήθηκε η Τζούλια από τον Νίκο

Το μεσημέρι της Τρίτης ο Νίκος (ο οποίος έχει δείξει ανοιχτά τη “συμπάθειά του προς την Τζούλια) κάλεσε στο κόκκινο δωμάτιο την Μαρίνα με αφορμή τα γενέθλειά της και της έδωσε μια τούρτα. Ο παίκτης μάλιστα ζήτησε από τη Μαρίνα να μην πει στα υπόλοιπα κορίτσια ότι ήταν εκείνος που της πήγε την τούρτα.

Όταν ο Ανδρέας συνάντησε την Τζούλια στο κόκκινο δωμάτιο, της αποκάλυψε τι είχε συμβεί με τον Νίκο κι εκείνη στεναχωρήθηκε.

Δείτε το ξεκαθάρισμά τος στο κόκκινο δωμάτιο:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα