Power of Love: Οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις παικτών για το παρελθόν τους

Power of Love: Οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις παικτών για το παρελθόν τους

Ο Φάνος μοιράστηκε μια συγκλονιστική ιστορία από το παρελθόν, ο Τζόνι μίλησε για την οικογένειά του, η Ολυμπία "ξεμπρόστιασε" τον Ίονα. Ποια παίκτρια αποχώρησε και ποια επιστρέφει.

Χαμός στο ριάλιτι αγάπης του ΣΚΑΙ το βράδυ της Παρασκευής, με αποχωρήσεις, επιστροφές παικτών, αλλά και συγκλονιστικές εξομολογήσεις από άτομα που δεν το περιμέναμε.

Το Gala του Power of Love ξεκίνησε με αποκαλύψεις άγνωστων πτυχών των παικτών, οι οποίοι εξέφρασαν βαθύττερα συναισθήματά τους και μοιράστηκαν, τόσο με τους συμπαίκτες τους όσο και με τους τηλεθεατές, διάφορα βιώματά τους.

Αρχικά, ο Φάνος προχώρησε στην πιο σοκαριστική εξομολόγηση της βραδιάς, η οποία είχε να κάνει με τη στιγμή που ήταν να γίνει πατέρας, κάτι που η μοίρα δεν άφησε να γίνει. Συγκεκριμένα, ο παίκτης δήλωσε:

“Πριν κάποια χρόνια με τη σχέση μου, δοκιμάσαμε να κάνουμε παιδί και το έχασε σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και ήταν ο κυριότερος λόγος που χωρίσαμε κιόλας. Με πόνεσε πάρα πολύ και επειδή γενικότερα δεν είμαι άνθρωπος που το συζητάει με την οικογένεια του, σκέψου ότι η οικογένεια μου τώρα θα το μάθει, από ‘δω, από εσάς…”

Έπειτα, ο Τζόνι μίλησε για την οικογένειά του και, ειδικότερα, για τον πατέρα του και τον πατριό του, ο οποίος τον μεγάλωσε και τον οποίο αισθάνεται “μπαμπά του”. Είπε χαρακτηριστικά:

“Επειδή εγώ έχω μεγαλώσει με μια μαμά χωρισμένη, δεν είχε φίλους, είχε φίλες, οπότε αυτές οι φιλίες είναι κάτι καινούργιο για μένα. Ο πατριός μου ήταν εκεί στα παιδικά μου χρόνια, με προχώρησε στην παιδική μου ηλικία. Τον έβλεπα τον πατέρα μου, αλλά όχι τόσο συχνά. Ο πατέρας μου ήταν πάντα πατέρας μου, αλλά όχι μπαμπάς, όταν τον ήθελα εκεί…”

Βέβαια, υπήρξαν και εντάσεις, αφού αργότερα τα πνεύματα οξύνθηκαν όταν η Ολυμπία αποκάλυψε ποιος ήταν ο πραγματικός λόγος που χώρισε με τον Ίονα, αναφερόμενη στην αδιαφορία του και το ότι όταν εκείνη του εξέφραζε τα συναισθήματά της, το μυαλό του Ίονα ήταν στις ψήφους και το ποιος τον ψήφισε ή όχι.

Στο μεταξύ, οι δυο πιο αγαπητοί παίκτες της εβδομάδας ήταν η Άννα και ο Bill. Το χρηματικό έπαθλο κέρδισε ο Bill οπότε από το σπίτι της αγάπης αποχώρησε η νέα παίκτρια, η Μαρία – Σοφία, ενώ νωρίτερα οι παίκτες ψήφισαν θετικά για την επιστροφή ενός παλιού παίκτη στο σπίτι, με τη Ζένια να μαζεύει περισσότερες ψήφους από τον Τερζόπουλο.

Δείτε πώς της ανακοίνωσαν την επιστροφή της:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα