Πρεμιέρα για το Survivor 4: Ξεκίνησαν οι κόντρες – Οι πρώτες νίκες

Πρεμιέρα για το Survivor 4: Ξεκίνησαν οι κόντρες – Οι πρώτες νίκες
Survivor 4 Facebook / @Survivor Greece

Στην πρώτη μάχη "ρίχτηκαν" Μαχητές και Διάσημοι. Οι κόντρες δεν έλειψαν από την πρεμιέρα του "Survivor 4", ενώ φάνηκε εξ αρχής ποιοι παίκτες είναι δυνατοί.

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Κυριακής (27/12) στον ΣΚΑΙ ο τέταρτος κύκλος του “Survivor” με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιανό.

Οι 20 παίκτες του φετινού ριάλιτι επιβίωσης, που χωρίζονται σε Μαχητές και Διάσημους, χρειάστηκε να βάλουν τα δυνατά τους από την πρώτη κιόλας μέρα, ώστε να καταφέρουν να κερδίσουν κάποια βασικά εφόδια για την επιβίωσή τους, όπως νερό και αλεύρι.

Πριν από την έναρξη του αγωνίσματος ο Γιώργος Λιανός παρουσίασε τους παίκτες που μοιράστηκαν τις πρώτες εντυπώσεις τους, ωστόσο, ένα σχόλιο στάθηκε η αφορμή για να ξεκινήσουν οι πρώτες κόντρες.

Συγκεκριμένα, ο Chris Σταμούλης από τους Μαχητές είπε υιοθέτησε τη φράση “ο θάνατός σου, η ζωή μου”, κάτι που πείραξε τον Αλέξη Παππά από του Διάσημους, ο οποίος είπε:

“Ήθελα να πω ότι σχόλια όπως ο θάνατός σου, η ζωή μου… Εντάξει, εδώ ήρθαμε να διασκεδάσουμε, να παίξουμε και να περάσουμε καλά. Σίγουρα ήρθαμε κι οι δύο ομάδες για τη νίκη, αλλά όχι για να σκοτώσουμε ο ένας τον άλλον. Δεν το είπα για να έρθω σε αντιπαράθεση ή ρήξη αλλά νομίζω ότι ο θάνατός σου η ζωή μου το λέμε σε ακραίες καταστάσεις που έχουν κάνουν με πόλεμο. Εδώ δεν είναι αληθινός πόλεμος, είναι ένα παιχνίδι”.

Ο Chris Σταμούλης του απάντησε ότι αυτά θα πρέπει να τα πει σε 30 μέρες που θα πεινάει, ενώ ανέφερε πως ο σκοπός αγιάζει τα μέσα και ότι προφανώς δεν θα τους σκοτώσουν στην πραγματικότητα, αλλά στα παιχνίδια.

Τόσο οι Μαχητές όσο και οι Διάσημοι μπήκαν δυναμικά στην υδάτινη αναμέτρηση με στόχο το πρώτο έπαθλο.

Φάνηκαν από τα πρώτα λεπτά οι δυνατοί παίκτες, με την Κάτια Ταραμπάνκο να είναι ένα από τα δυνατά χαρτιά της ομάδας των Διασήμων.

Ωστόσο, στο αγώνισμα οι Μαχητές αποδείχτηκαν πιο αποφασιστικοί και κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με αρκετά μεγάλη διαφορά.

Οι Μαχητές επικράτησαν με ρεκόρ 10 – 6 και κέρδισαν 15 λίτρα νερό και αλεύρι που θα τους φανούν εξαιρετικά χρήσιμα στην παραλία τους.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα