Προδότες: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής – Έκανε την ανατροπή και έφυγε με 79.100 ευρώ

Προδότες: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής – Έκανε την ανατροπή και έφυγε με 79.100 ευρώ
Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης στους "Προδότες" ΑΝΤ1

"Πιστός" ή "Προδότης" ο μεγάλος νικητής του παιχνιδιού μυστηρίου και στρατηγικής; Η αποκάλυψη που χάρισε 79.100 ευρώ σε έναν παίκτη.

Το βράδυ της Παρασκευής (07/07) ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης καλωσόρισε το τηλεοπτικό κοινό στον Μεγάλο Τελικό των “Προδοτών” του ΑΝΤ1.

Οι φιναλίστ που κατάφεραν να φτάσου μέχρι το τελευταίο στάδιο, ήταν έξι: η Αναστασία Πασιά (Πιστός), η Αναστασία Τερζή (Πιστός), ο Γιώργος Τάλιας (Προδότης), η Γωγώ Ρίζου (Πιστός), η Εύα Κατωπόδη (Πιστός) και ο Κωνσταντίνος Μιραλλάης (Προδότης).

Μετά τις δολοφονίες του Κωνσταντίνου Μιραλλάη και της Εύας Κατωπόδη, η αγωνία “άγγιξε” κόκκινο, με τους υπόλοιπους να συγκεντρώνονται στην Στρογγυλή Τράπεζα και με την ψήφο τους να βγάζουν εκτός παιχνιδιού την Γωγώ Ρίζου.

Προδότες: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής

Οι τρεις εναπομείναντες παίκτες, οι Γιώργος Τάλιας, Αναστασία Πασιά και Αναστασία Τερζή, κλήθηκαν να αποκαλύψουν την ταυτότητά τους στην “Τελετή της Φωτιάς”.

Οι δύο γυναίκες ήταν “Πιστοί”, με τον Γιώργο Τάλια να δηλώνει ότι είναι “Προδότης” και να αναδεικνύεται νικητής του παιχνιδιού, κερδίζοντας το ποσό των 79.100 ευρώ, που είχε συγκεντρωθεί.

Ο ίδιος ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος με τη νίκη του και ανέφερε στον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη:

“Καταρχάς, είναι ό,τι πιο δύσκολο έκανα στη ζωή μου, κυριολεκτικά. Αυτό που με έκανε να ξεχωρίσω νομίζω είναι ότι ήμουν αυτό που είμαι. Είτε ως Πιστός είτε ως Προδότης, ήμουν ο Γιώργος που είμαι έξω. Κι ακριβώς επειδή είχα δημιουργήσει την καθαρή εικόνα από την αρχή, με πήγε μέχρι τέλους”.

Αξίζει να σημειωθεί, πως στο τέλος του επεισοδίου έγινε γνωστό ότι οι “Προδότες” θα συνεχιστούν για δεύτερη σεζόν.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα