Ηθοποιός του "Παρά Πέντε" άφησε την υποκριτική και έγινε δάσκαλος

Οι "Παρά 5"
Οι "Παρά 5" MEGA TV

Ο ηθοποιός, αν και έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στη σειρά του Mega, "Παρά Πέντε", σήμερα εργάζεται ως δάσκαλος σε δημοτικό σχολείο.

Ο Πατρίκιος Κωστής έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στην επιτυχημένη σειρά του Mega, "Παρά Πέντε", ως ο ψηλός από τους δύο κακούς της σειράς.

Ο ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή "Πάμε Δανάη", αποκαλύπτοντας πως έχει αφήσει την υποκριτική και πλέον εργάζεται ως δάσκαλος σε δημοτικό σχολείο.

"Όταν τελείωσα το σχολείο ήθελα να κάνω τρία πράγματα. Πιλότος, ηθοποιός και δάσκαλος. Δούλευα ως ηθοποιός δέκα χρόνια και αποφάσισα να πάω σε δημόσιο ΙΕΚ ως βοηθός νηπιαγωγού. Το τελείωσα, μετά έδωσα κατατακτήριες και πέρασα παιδαγωγικό. Φέτος θα διδάσκω στην Α’ δημοτικού. Σε αυτή την τάξη είσαι μπαμπάς. Όταν τα παιδιά πέρυσι κατάλαβαν ότι τελειώνει η χρονιά, έρχονταν και μου αγκάλιαζαν το πόδι και μου ζητούσα να τους έχω και την επόμενη χρονιά, και στη Β’ τάξη", είπε ο Πατρίκιος Κωστής.

Ενώ για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην υποκριτική, ο ίδιος δήλωσε: "Τα γυρίσματα μου προέκυψαν και δυστυχώς είπα όχι. Θέατρο θα μπορούσα να κάνω παράλληλα. Πήγα σε κάποιες παραστάσεις το καλοκαίρι και ζήλευα".

Δείτε παρακάτω όσα δήλωσε ο Πατρίκιος Κωστής:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τηλεόραση, MEGA, Σχολεία
SHARE:

24Media Network