Ψυχοκόρες: Η κραυγή της Φρόσως – Η συγκλονιστική σκηνή μετά τον βιασμό

Διαβάζεται σε 2'
Η κραυγή της Φρόσως από τις "Ψυχοκόρες"
Η κραυγή της Φρόσως από τις "Ψυχοκόρες" ANT1

Συγκλόνισε τους τηλεθεατές η σκηνή από τη σειρά “Ψυχοκόρες”, στην οποία η Φρόσω αναζητά την κάθαρση στους καταρράκτες, μετά από τον βιασμό της. Αποθεώθηκε η ηθοποιός Άννα Λουϊζίδη.

 

Φανατικούς τηλεθεατές έχει αποκτήσει η νέα σειρά “Ψυχοκόρες” που προβάλλεται στο συνδρομητικό ΑΝΤ1+, ενώ για δεύτερη συνεχή Κυριακή μεταδόθηκε και στην ελεύθερη τηλεόραση.

Έτσι, οι τηλεθεατές του ΑΝΤ1 είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν χθες δύο ακόμα επεισόδια της συγκλονιστικής ιστορίας της Μαρίκας, της Βασιλικής, της Φρόσως και της Δεσποινιώς, των τεσσάρων αδελφών Πολύζου, που εγκαταλείπουν τον τόπο τους, κυνηγώντας το όνειρο μιας καλύτερης ζωής.

Βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα και αληθινές μαρτυρίες, η συγκεκριμένη σειρά αποκαλύπτει αθέατες πτυχές του θεσμού, που λειτουργούσε για χρόνια ως άτυπη μορφή υιοθεσίας και υποδούλωσης. Νεαρά κορίτσια που λαχταρούσαν να αποδράσουν από την ανελέητη φτώχεια της επαρχίας, κατέληγαν, τελικά, σε μια χρυσή φυλακή, όπου τους υπόσχονταν ασφάλεια με αντάλλαγμα την τυφλή υποταγή.

Το βράδυ της Κυριακής (01/10), το hashtag #Psyxokores “σκαρφάλωσε” στις πρώτες θέσεις του Twitter/X, ενώ μία σκηνή με την Φρόσω συγκλόνισε τους τηλεθεατές και προκάλεσε ανατριχίλα. Πρόκειται για το σημείο όπου η κοπέλα πάει στους καταρράκτες, μπαίνει κάτω από το νερό και βγάζειμια τραγική κραυγή, προσπαθώντας να “ξεπλύνει” την ντροπή της, μετά από τον βιασμό που υπέστη από τον Νάτση.

Η σκηνή καθήλωσε τους χρήστες του Twitter/X, οι οποίοι αποθέωσαν τη νεαρή ηθοποιό Άννα Λουϊζίδου για την ερμηνεία της.

Οι αντιδράσεις του κοινού στο Twitter/X:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα