Ράδιο Αρβύλα: Η αναφορά στην επέτειο δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου

Διαβάζεται σε 2'
Ράδιο Αρβύλα
Ράδιο Αρβύλα Youtube

Ο Αντώνης Κανάκης αναφέρθηκε στη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου πριν από 15 χρόνια και στις μέρες της περιόδου εκείνης. Τι είπε στην εκπομπή “Ράδιο Αρβύλα”.

Ειδική αναφορά στην επέτειο της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου, ο οποίος έπεσε νεκρός από το όπλο του Επαμεινώνδα Κορκονέα πριν από 15 χρόνια, έκανε ο Αντώνης Κανάκης στην εκπομπή “Ράδιο Αρβύλα” που προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (06/12).

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής της εκπομπής του ANT1 περιέγραψε το σοκ εκείνων των ημερών, όσο το “Ράδιο αρβύλα” ήταν στον “αέρα”, αλλά και την οργή της κοινωνίας που ήταν διάχυτη.

Σήμερα είναι μία πολύ ιδιαίτερη ημέρα για όλη την Ελλάδα, δεν περιμένατε εμάς για να το ακούσετε. Είναι μία ημέρα που πριν από 15 χρόνια βιώσαμε μία από τις πιο αυθόρμητες κοινωνικές αντιδράσεις σε ένα γεγονός που μας πλήγωσε όλους πάρα πολύ” είπε στην αρχή της εκπομπής.

Ήταν κάποιες πολύ ιδιαίτερες ημέρες για την Ελλάδα. Ήταν πραγματικά οργή λαού. Προσπαθούσαν βέβαια κάποιοι και διάφορα Μέσα να το παρουσιάσουν ως ότι ήταν οι γνωστοί “μπαχαλάκηδες” αλλά πολλά πράγματα γίνονται από τους γνωστούς “μπαχαλάκηδες”. Αλλά αυτό δεν ήταν οι “μπαχαλάκηδες”. Αυτό ήταν πραγματικά μία οργισμένη κοινωνία, που το έδειχνε με χίλιους-δυο τρόπους και ήταν ιδιαίτερα σημαντικές ημέρες και για εμάς, γιατί τότε ξεκινούσε και η εκπομπή και βρεθήκαμε σε μία κατάσταση, κάνοντας μερικές από αυτές τις εκπομπές-παρενθέσεις” είπε ο Αντώνης Κανάκης.

Και κατέληξε: “Όλα αυτά όμως δεν έχουν καμία σημασία. Σημασία έχει ότι δυστυχώς σαν σήμερα “έφυγε” ένα παλικάρι, ο Αλέξης, και σαν σήμερα εμένα όλα τα γύρω-γύρω φεύγουν από το μυαλό μου. Το μόνο που έχω στο μυαλό μου είναι το παιδί αυτό που “έφυγε” και οι γονείς του, η οικογένειά του. Είναι ένα γεγονός αδιανόητο“.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα