Ράδιο Αρβύλα: Η απάντηση για το “Βινύλιο” και η αναφορά στον… “Εκατομμυριούχο”

Διαβάζεται σε 2'
Ράδιο Αρβύλα
Ράδιο Αρβύλα ΑΝΤ1

Ο Αντώνης Κανάκης εξήγησε κατά τη διάρκεια της εκπομπής “Ράδιο Αρβύλα” τι θα γίνει με το “Βινύλιο” φέτος και τον λόγο που δεν έχει βγει στον “αέρα”.

Με το δεύτερο επεισόδιο για φέτος επέστρεψαν οι “Ράδιο Αρβύλα” το βράδυ της Τρίτης (07/11) στον ΑΝΤ1, μετά από την σαρωτική τους πρεμιέρα.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, ο Αντώνης Κανάκης θέλησε να εξηγήσει στο τηλεοπτικό κοινό τι ισχύει για τo “Βινύλιο”, καθώς δεν έχει βγει στον “αέρα”.

“Μας στέλνετε πάρα πολλά μηνύματα και μας ρωτάτε τι θα γίνει με το “Βινύλιο” και έχετε απόλυτο δίκιο. Εχθές με την πρεμιέρα ξεχάσαμε να διευκρινίσουμε ορισμένα πράγματα. Ξέρετε πόσο πολύ αγαπάμε το “Βινύλιο”, ξέρουμε πόσο πολύ το αγαπάτε κι εσείς… Οπότε μη βαράτε, ακούστε μας πρώτα” είπε αρχικά ο παρουσιαστής.

Και είπε: “Πήραμε την απόφαση φέτος τουλάχιστον μέχρι και τα Χριστούγεννα να μην το βγάλουμε στον αέρα και ο λόγος είναι ο εξής. Το “Βινύλιο” είναι μία εκπομπή που έχει αλλάξει πολλά πρόσωπα μέχρι στιγμής. Στην αρχή ξεκίνησε με εκπομπές κοινωνικού περιεχομένου, μετά πήγαμε στα unplugged της μουσικής, μετά πήγαμε σε εκείνα τα πάρτι, μετά στο YouTube και μετά στα αφιερώματα”.

“Επειδή, όμως, νιώθουμε ότι ο κύκλος με τα αφιερώματα έχει ολοκληρωθεί και δεν έχουμε στα χέρια μας τη θεματολογία που θα θέλαμε να έχουμε, προτιμήσαμε να μην βγάλουμε το “Βινύλιο” φέτος, τουλάχιστον μέχρι τα Χριστούγεννα. Μετά θα δούμε, γιατί θέλουμε να πάμε το “Βινύλιο” στο επόμενο στάδιο. Ποιο είναι το επόμενο στάδιο θα το δείτε, το ετοιμάζουμε κατέληξε ο Αντώνης Κανάκης.

Μάλιστα, έκανε και μια αναφορά στο τηλεπαιχνίδι “Ποιος θέλει να γίνει Εκατομμυριούχος” με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, το οποίο μέχρι πρότινος προβαλλόταν καθημερινά στις 20:00, ενώ τώρα, που ξεκίνησε το “Ράδιο Αρβύλα”, θα προβάλλεται τα Σαββατοκύριακα.

“Για την ώρα δεν θα βγει τις Παρασκευές νομίζω θα είναι το παιχνίδι “Ποιος Θέλει Να Γίνει Εκατομμυριούχος”, δεν είμαι σίγουρος. Πάντως δεν θα είναι το “Βινύλιο” στον “αέρα”” είπε χαρακτηριστικά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα