Ράδιο Αρβύλα: Άφωνοι στον ΑΝΤ1 με την τηλεθέαση της πρεμιέρας

Διαβάζεται σε 4'
Ράδιο Αρβύλα: Άφωνοι στον ΑΝΤ1 με την τηλεθέαση της πρεμιέρας
Ράδιο Αρβύλα ΑΝΤ1

Τι τηλεθέαση σημείωσε ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του στην πρεμιέρα του “Ράδιο Αρβύλα”.

Πρεμιέρα έκαναν το βράδυ της Δευτέρας (6/11) ο Αντώνης Κανάκης και η ομάδα του “Ράδιο Αρβύλα”, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Το τηλεοπτικό κοινό ανέμενε με ανυπομονησία την επιστροφή των “Αρβύλων”, γεγονός που αποτυπώθηκε στην τηλεθέαση που σημείωσε η σατιρική εκπομπή.

Πιο συγκεκριμένα, το “Ράδιο Αρβύλα” σημείωσε τηλεθέαση 23,2% στο δυναμικό κοινό και 19,6% στο σύνολο της τηλεθέασης.

Μάλιστα, η εκπομπή του ΑΝΤ1 έφτασε σε τέταρτο ακόμη και στο 27%.

Ράδιο Αρβύλα: Ολόκληρη η εκπομπή της πρεμιέρας (6/11)

Αντώνης Κανάκης, Γιάννης Σερβετάς και Χρήστος Κιούσης καλωσόρισαν για μια ακόμη σεζόν τους τηλεθεατές, το βράδυ της Δευτέρας (6/11), στην πρεμιέρα της τηλεοπτικής σατιρικής εκπομπής “Ράδιο Αρβύλα”.

Χαιρόμαστε πάρα πολύ που είμαστε και πάλι σε επικοινωνία μαζί σας. Θα θέλαμε να πούμε περισσότερα τέτοια αγαπησιάρικα αλλά γίνεται πραγματικά μακελειό σε επίπεδο υλικού και δεν θα προλάβουμε να παίξουμε τίποτα. Η πρεμιέρα για μας είναι λίγο διατάσεις, λίγο ζέσταμα”, είπε αρχικά βγαίνοντας στον αέρα ο Αντώνης Κανάκης.

Ράδιο Αρβύλα: Η κριτική σε Μπέο, Κασσελάκη και οι αντιδράσεις

Οι “Αρβύλες” σατίρισαν στην πρεμιέρα τόσο τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη, όσο και τον Αχιλλέα Μπέο με αφορμή τις ακραίες, ομοφοβικές δηλώσεις του τελευταίου το βράδυ των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Ο Αντώνης Κανάκης ως παρουσιαστής «φιλοξένησε» τον δήμαρχο του Βόλου (τον οποίο υποδύθηκε ο «Πασοκτσής») στην εκπομπή του, με αφορμή τη.. συνέντευξη που έτρεχε παράλληλα στο διπλανό παράθυρο με τον Στέφανο Κασσελάκη (Γιάννης Σερβετάς) και τον Τάιλερ Μάκμπεθ (Κώστας Κωστόπουλος).

Στο σκετσάκι των “Ράδιο Αρβύλα”, ο Αχιλλέας Μπέος εξαπέλυσε ομοφοβικό υβρεολόγιο κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και του συζύγου του, με τους συντελεστές της εκπομπής να υποκρίνονται τους έκπληκτους από τους χαρακτηρισμούς του και το κοινό του Μπέου να τον εξυμνεί.

«Ντροπή, κύριε Μπέο! Κυρίες και κύριοι, εμείς ως εκπομπή διαχωρίζουμε κάθετα τη θέση μας. Ναι, κύριε Μπέο, σας ακούμε», είπε ο Αντώνης Κανάκης, στέλνοντας το μήνυμά του προς τις εκπομπές που φιλοξενούν τον Μπέο…

«Κυρίες και κύριοι, μόνο θλίψη προκαλεί ο τρόπος, οι απόψεις και η φρασεολογία του κυρίου Μπέου, ενώ τα λεγόμενά του δηλητηριάζουν την κοινωνία μας, γι’ αυτό κι εμείς σαν εκπομπή αποφασίσαμε ότι θα τον ξανακαλέσουμε αύριο και θα ζητήσουμε διευκρινίσεις για τα λεγόμενά του», είπε με νόημα στο κλείσιμο του σκετς ο Αντώνης Κανάκης.

Ράδιο Αρβύλα: Η σημαντική αλλαγή της φετινής σεζόν

Η μακροβιότερη και πιο ξεχωριστή ψυχαγωγική εκπομπή επέστρεψε για 17η σεζόν, ωστόσο η φετινή θα είναι μία χρονιά αλλαγών, αφού το “Ράδιο Αρβύλα” δεν θα προβάλλεται κάθε εβδομάδα από Δευτέρα έως Πέμπτη, όπως συνέβαινε τα τελευταία χρόνια.

Ο λόγος, όπως αναφέρουν τα τηλεοπτικά ρεπορτάζ, είναι διότι η μουσική εκπομπή “Βινύλιο“, που μεταδίδεται κάθε Παρασκευή την ίδια ώρα, θα “κλέβει” μία ημέρα από το “Ράδιο Αρβύλα”, όταν υπάρχουν αφιερώματα που θα πρέπει να προβάλλονται σε δύο μέρη.

Έτσι, το “Βινύλιο” θα προβάλλεται κατ’εξαίρεση και όταν αυτό απαιτείται, δύο φορές την εβδομάδα, με τη σατιρική εκπομπή να μεταδίδεται από Δευτέρα έως Τετάρτη.

Η αναλυτική τηλεθέαση της Prime Time ζώνης για τη Δευτέρα (6/11)

Δυναμικό Κοινό – Γενικό Σύνολο

  • Ράδιο Αρβύλα 23,2% – 19,6%
  • Ο Γιατρός 16,9% – 16%
  • Η Μάγισσα 16,5% – 15,6%
  • Σασμός 16,3% – 18,8%
  • Το Ναυάγιο 14,2% – 19,8%
  • Παγιδευμένοι 12,6% – 12,9%
  • Η Γη της Ελιάς 12,1% – 18,5%
  • Έρωτας Φυγάς 10,6% – 17,3%
  • Η Φάρμα 9,3% – 7,3%
  • Ο Παράδεισος των Κυριών 7,8% – 11,2%
  • Η Παραλία 6,5% – 6,9%
  • Κάνε ότι κοιμάσαι 4,7% – 3,7%
  • Οι Πανθέοι 4% – 3,8%
  • 3ος Όροφος 2,7% – 3,1%
  • Switch 2,2% – 2,5%

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα