Σασμός: Η σκηνή της ερωτικής εξομολόγησης του Αστέρη στην Αργυρώ που όλοι περίμεναν

Σασμός: Η σκηνή της ερωτικής εξομολόγησης του Αστέρη στην Αργυρώ που όλοι περίμεναν
Σασμός Alpha

"Στα πατώματα" οι τηλεθεατές του "Σασμού" στο επεισόδιο της Πέμπτης μετά την απρόσμενη συνάντηση του Αστέρη και της Αργυρώς. Οι αντιδράσεις στο Twitter.

Καταιγιστικές ήταν οι εξελίξεις στο αποψινό επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς “Σασμός“, ο δεύτερος κύκλος της οποίας επέστρεψε για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν μέσα από τη συχνότητα του Alpha και έχει καταφέρει ήδη να κερδίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, χαρίζοντάς του πρωτιές στους πίνακες τηλεθέασης.

Δυνατές στιγμές, δραματικές εξελίξεις και συγκίνηση είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που συνθέτουν τον β’ κύκλο της σειράς και το βράδυ της Πέμπτης (22/09) οι τηλεθεατές της σειράς παρακολούθησαν μία από τις πιο όμορφες και απρόσμενες συναντήσεις ανάμεσα στον Αστέρη και την Αργυρώ.

Όπως είδαμε στο επεισόδιο, ο Αστέρης δεν μπορεί να αρνηθεί τον έρωτά του για την Αργυρώ και της εξομολογήθηκε τα συναισθήματά του, με τη συνάντησή τους αυτή να προκαλεί ρίγη συγκίνησης στους φανατικούς της σειράς, οι οποίοι έσπευσαν να υμνήσουν τον έρωτα αυτό μέσω του Twitter.

Σασμός: Οι αντιδράσεις από τη συνάντηση Αστέρη – Αργυρώς

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα