Σασμός: “Πλάνταξε” το Twitter στη συγκλονιστική σκηνή Καραπάνου – Γεράσιμου

Σασμός: “Πλάνταξε” το Twitter στη συγκλονιστική σκηνή Καραπάνου – Γεράσιμου
Η συγκλονιστική σκηνή Καραπάνου - Γεράσιμου στον "Σασμό" Alpha Tv

Ο Καραπάνος θυσιάστηκε για τον Γεράσιμο στον "Σασμό" και οι τηλεθεατές δάκρυσαν κυριολεκτικά. Τα αποθεωτικά σχόλια στο Twitter και το νέο τραγούδι που συνόδευσε τη συγκλονιστική σκηνή.

Συγκλονιστικές ήταν οι εξελίξεις στο νέο επεισόδιο της δραματικής σειράς “Σασμός” που προβλήθηκε στον Alpha το βράδυ της Δευτέρας (20/06)

Το σχέδιο του Καραπάνου να σκοτώσει τον Γεράσιμο μπήκε σε εφαρμογή και τα “τσιράκια” του ετοιμάζονταν για την εκτέλεση, μέχρι που η Στέλλα αποφάσισε να πάρει μια πρωτοβουλία που τα ανέτρεψε όλα. Η Στέλλα ανακοίνωσε στον Καραπάνο πως ο γιος του είναι ο Γεράσιμος Χριστογιάννης και εκείνος αποφάσισε να θυσιάσει τη ζωή του προκειμένου να τον σώσει.

Η συγκινητική σκηνή “ανατρίχιασε” τους φίλους της σειράς, οι οποίοι έφερεαν το hashtag #Sasmos στην πρώτη θέση στα trends του Twitter και αποθέωσαν τους δύο ηθοποιούς για τις ερμηνείες τους. Οι χρήστες έγραψαν εξαιρετικά σχόλια για τους Λάζαρο Γεωργακόπουλο και Αργύρη Πανταζάρα, όπως και για το νέο τραγούδι της σειράς που συνόδευσε την συγκλονιστική στιγμή.

Σασμός: Το νέο τραγούδι “Φίλος και Εχθρός”

Ο Γιώργος και ο Νίκος Στρατάκης, τα πολύ αγαπημένα σε όλους μας “Στρατάκια” από την Κρήτη ταξίδεψαν στην Αθήνα για να ηχογραφήσουν το ολοκαίνουργιο τραγούδι της σειράς “Σασμός”.

Καταθέτοντας τη δική τους οπτική πάνω στις μουσικές ρίζες της Κρήτης, ντύνουν με τις φωνές τους μια καθοριστική στιγμή για τις εξελίξεις, εξυμνώντας μέσα από τους στίχους του Γιάννη Κότσιρα και τη μουσική σύνθεση του Νίκου Τερζή τη σχέση γιου-πατέρα.

Το τραγούδι ακούστηκε το βράδυ της Δευτέρας (20/06) , υπογραμμίζοντας συναισθηματικά μια καθοριστική για την εξέλιξη της σειράς σκηνή, η οποία συγκίνησε με την ευαισθησία και την αλήθεια της.

Σασμός: Τα αποθεωτικά σχόλια στο Twitter

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα