Σασμός – Spoiler: Η Βασιλική μαθαίνει πως ο Στεφανής την απατάει

Σασμός – Spoiler: Η Βασιλική μαθαίνει πως ο Στεφανής την απατάει
Ο Στεφανής στη σειρά "Σασμός" Instagram / @sasmos_official_alphatv

Εξελίξεις στη σειρά "Σασμός" του Alpha. Βασιλική και Στεφανής έρχονται σε σύγκρουση. Όσα αποκάλυψε η Χριστίνα Χειλά - Φαμέλη για το μέλλον Αστέρη - Αργυρώς.

Η ιστορία του απαγορευμένου έρωτα του Αστέρη και της Αργυρώς στη νέα δραματική σειρά του Alpha με τίτλο “Σασμός” συνεχίζεται, με τις εξελίξεις να είναι έντονες.

Η Αργυρώ θα πάει σε δεύτερο ραντεβού με τον Αστέρη, ένα ραντεβού που δεν είναι προμελετημένο, αλλά έκπληξη από τον ίδιο.

Την ίδια στιγμή, η Βασιλική μαθαίνει πως ο Στεφανής την απατάει με την Άσπα, την ξαδέρφη της Αργυρώς, και ο Μαθιός λέει ψέματα στη Βασιλική για να τον καλύψει. Επίσης, θα δούμε πως την Άσπα αρχίζει να την υποψιάζεται ο σύζυγός της, ο καντινιέρης.

Ακόμη, αξίζει να σημειωθεί πως αργότερα στη σειρά ο Στεφανής θα πεθάνει και ο Πέτρος, ο αδελφός της Αργυρώς, θα βρεθεί στον ανακριτή. Λόγω μιας διαμάχης που θα έχουν στο καφενείο, όλοι θα νομίζουν πως αυτός τον σκότωσε.

Η ηθοποιός Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη, αναφέρει για τον ρόλο της Αργυρώς και τη συνέχειά του:

Αυτή η σχέση θα έχει μέλλον αλλά θα δούμε μέχρι πότε και πώς. Σίγουρα υπάρχουν δυσκολίες και εμπόδια. εν είναι όλα εύκολα. Η Μαρίνα, η τηλεοπτική μου μητέρα, δεν θα μάθει σύντομα αυτό το μεγάλο μυστικό. Η Αργυρώ εκμυστηρεύεται τα πάντα σχεδόν στην ξαδέλφη της την Άσπα. Αυτή είναι το αποκούμπι της και ο άνθρωπος που είναι δίπλα της”.

Σασμός: Δείτε το απόσπασμα – spoiler

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα