Σίσσυ Χρηστίδου για Ρουβά: "Από χθες δέχομαι κατάρες"

Σίσσυ Χρηστίδου
Σίσσυ Χρηστίδου GLOMEX

Η παρουσιάστρια της εκπομπής "Χαμογέλα και πάλι" απάντησε στα σχόλια για τη στάση της στη συνέντευξη του Σάκη Ρουβά και την τοποθέτησή του για τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Στόχος οργισμένων αντιδράσεων μετά τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για τον Δημήτρη Λιγνάδη στο "Χαμογέλα και πάλι" του Σαββάτου, φαίνεται πως έγινε και η παρουσιάστρια της εκπομπής, Σίσσυ Χρηστίδου για τη στάση της απέναντι στον τραγουδιστή τη στιγμή που εκείνος δήλωνε ότι συμπάσχει με τον κατηγορούμενο για βιασμούς.

Η ίδια, ωστόσο, στην εκπομπή της Κυριακής, τοποθετήθηκε για τα σχόλια και τα μηνύματα σε βάρος της, λέγοντας ότι "δέχομαι κατάρες", για να ξεκαθαρίσει στη συνέχεια τη θέση της.

"Θέλω να πω κάτι σε σχέση με μένα και ότι αφορά εμένα και τις κατάρες που δέχομαι από χθες στα social media. Εντάξει, δεν είναι η πρώτη φορά. Έχω εξοικειωθεί αρκετά αισθάνομαι και στη φάση που βρίσκομαι αυτή τη στιγμή δεν έχω καθόλου το ψυχικό σθένος να απαντήσω και δεν με νοιάζει κιόλας αυτή τη στιγμή καθόλου.

Θέλω να διευκρινίσω, όμως, επειδή σε αυτή τη θέση βρέθηκα και με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και έχει τύχει κι άλλες φορές, πως εγώ θα θέσω τη θέση μου διακριτικά όταν κάνω μια συνέντευξη. Από κει και πέρα, την ώρα της συνέντευξης, δεν είναι η στιγμή της δικής μου τοποθέτησης αλλά είναι η στιγμή της τοποθέτησης του ανθρώπου που καλώ στην εκπομπή. Όταν ερωτηθώ ή όταν προβάλλουμε ένα θέμα θα θέσω τις θέσεις μου και θεωρώ ότι το έχω κάνει εδώ και πάρα πολύ καιρό. Είναι πάρα πολύ σαφής η δική μου θέση", είπε αρχικά η παρουσιάστρια και συνέχισε:

"Στην εκπομπή αυτή, λοιπόν, καλούμε ανθρώπους που σεβόμαστε στο πλαίσιο του πολιτεύματος που βρισκόμαστε και τους αφήνουμε ελεύθερα να εκφράσουν τη γνώμη τους. Δεν θα δεχθώ καμία κατάρα γιατί δεν έβρισα, δεν έφτυσα, δεν έδιωξα με τις κλωτσιές έναν άνθρωπο που φιλοξενήσαμε στην εκπομπή» συμπλήρωσε η Σίσσυ Χρηστίδου στον αέρα της εκπομπής της. «Αν κάποιον θέλουμε να τον βρίσουμε, δεν τον καλούμε στην εκπομπή ούτε και ξέρουμε από την αρχή τι θα ειπωθεί στην εκπομπή αυτήν. Αν δεν θέλουμε να κάνουμε μια συνέντευξη, δεν θα την κάνουμε. Δεν θα πάρω συνέντευξη από τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Αυτός ο φασισμός των social media είναι πάρα πολύ σκληρός. Εγώ είμαι σε μια φάση που δεν με νοιάζει καθόλου αλλά φαντάζομαι πως πάρα πολύ κόσμο τον επηρεάζει όπως και μένα για πάρα πολλά χρόνια με επηρέαζε. Για τις κατάρες για τα παιδιά, τους καρκίνους και όλα αυτά θα είναι καλό να γνωρίζεται την βαρύτητα αυτών που ξεστομίζεται γιατί στην πραγματικότητα αφορούν πάρα πολύ κόσμο".

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Σάκης Ρουβάς, Δημήτρης Λιγνάδης, Celebrities
SHARE:

24Media Network