Σοφία Χατζηπαντελή: Την ρώτησαν για τη Βίκυ Καγιά και απάντησε αυτό που κανείς δεν περίμενε

Σοφία Χατζηπαντελή: Την ρώτησαν για τη Βίκυ Καγιά και απάντησε αυτό που κανείς δεν περίμενε
Βίκυ Καγιά - Σοφία Χατζηπαντελή glomex - star tv

Η guest κριτής του GNTM 5, Σοφία Χατζηπαντελή έδωσε ξεκάθαρη απάντηση για όσα έχουν ακουστεί σχετικά με τη σχέση της με τη Βίκυ Καγιά.

Καλεσμένη στην εκπομπή “Γεια σου” βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (08/10) η Σοφία Χατζηπαντελή, η οποία αποχώρησε πρόσφατα από την κριτική επιτροπή του GNTM, μιας και ήταν guest κριτής για το στάδιο των οντισιόν.

Το απόλυτο icon του Twitter αποχώρησε από το σόου μόδας του Star, ωστόσο άφησε το στίγμα της στην ελληνική τηλεόραση, τόσο με την εκκεντρική εμφάνισή της, όσο και με τον χαρακτήρα της.

Η ίδια, μιλώντας για την εμπειρία της στο ριάλιτι μοντέλων, υποστήριξε πως είναι ιδιαίτερα χαρούμενη για την αγάπη που της έδειξε ο κόσμος, τονίζοντας πως εντυπωσιάστηκε από το πόσο θετικά σχόλια έλαβε κατά τη διάρκεια της συμμετοχής της στην κριτική επιτροπή.

Την ίδια στιγμή, η Σοφία Χατζηπαντελή μίλησε για το κίνημα “Unibrow” και το χαρακτηριστικό της μονόφρυδο, υποστηρίζοντας πως “δεν είναι δυνατόν κάποιος να είναι θυμωμένος επειδή έχω 2-3 τρίχες ανάμεσα στα μάτια”.

“Δεν ντρέπομαι καθόλου. Μπορείς να είσαι αυτός που θέλεις. Η μαμά μου πάντα είχε παχιά φρύδια και δεν με άφηνε να τα βγάζω. Έτσι το ξεκίνησα. Όποιος το θέλει, θα πρέπει να το κάνει”, είπε η ίδια.

Σοφία Χατζηπαντελή: Όσα είπε για τη Βίκυ Καγιά

Πολλά ακούστηκαν κατά τη διάρκεια του σόου για τη σχέση της Σοφίας Χατζηπαντελή με τη Βίκυ Καγιά, με τις φήμες να κάνουν λόγο για εντάσεις και κόντρα ανάμεσα στις δύο γυναίκες.

Η Σοφία Χατζηπαντελή θέλησε να δώσει τη δική της απάντηση, κλείνοντας μάλλον μια για πάντα τη συζήτηση περί μεταξύ τους κόντρας.

“Αν δεν ήταν η Βίκυ, δεν θα το έκανα. Μου έδωσε αυτή την ευκαιρία. Γνώρισα τη Βίκυ και μου είχε πει ότι θα ήμουν τέλεια και πως με θέλει. Ίσως θα με ξαναδείτε στο GNTM…”, είπε χαρακτηριστικά το επιτυχημένο μοντέλο.

“Πρώτη φορά έκανα τηλεόραση. Τώρα έχω αναλάβει έξι κοπέλες που δεν πέρασαν στο GNTM. Θέλω να ανοίξω το δικό μου πρακτορείο”, είπε στη συνέχεια η ίδια.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα