Σοκ στο GNTM: Εκτός τελικού η Κότυ – Έπεσε δύο φορές και τραυματίστηκε

Σοκ στο GNTM: Εκτός τελικού η Κότυ – Έπεσε δύο φορές και τραυματίστηκε

Κατά τη διάρκεια του Α' μέρους του τελικού του GNTM, η Κότυ είχε δύο ατυχήματα στην πασαρέλα, που την ανάγκασαν να αποχωρήσει από τον διαγωνισμό. "Πάγωσαν" όλοι. Τι συνέβη.

Με το Α’ μέρος του Μεγάλου Τελικού επέστρεψε το βράδυ της Τετάρτης (21/12) το GNTM στο Star, με τις τέσσερις φιναλίστ, Αλεξία, Βικτώρια, Κότυ, Μαρίτα, να είναι μια ανάσα πριν από τον τίτλο της νικήτριας.

Οι Γιώργος Καράβας και Τάσος Σοφρωνίου καλωσόρισαν τις υποψήφιες στο εντυπωσιακό industrial set, όπου κλήθηκαν να περπατήσουν σε τέσσερις διαφορετικές πασαρέλες, τεσσάρων διαφορετικών σχεδιαστών, και να αναδείξουν κάθε φορά το διαφορετικό όραμα του κάθε designer.

Ο ενθουσιασμός ήταν στα ύψη, η βραδιά σπουδαία και τα μοντέλα ξεκίνησαν τις ετοιμασίες για την πρώτη τους πασαρέλα. Παράλληλα, μία έκπληξη περίμενε τις φιναλίστ. Τα δεκαεννέα μοντέλα, που αποχώρησαν κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού, επέστρεψαν για να στηρίξουν την τελική προσπάθεια της Αλεξίας, της Βικτώριας, της Κότυ και της Μαρίτας.

GNTM: Η Κότυ έπεσε δύο φορές και τραυματίστηκε

Την στιγμή που οι τέσσερις φιναλίστ ξεκίνησαν να περπατάνε στη μαγική πασαρέλα μήκους 50 μέτρων, ένα απρόβλεπτο συμβάν ανέτρεψε όλα τα δεδομένα για τις φιναλίστ, καθώς η Κότυ έπεσε και χτύπησε.

Συγκεκριμένα, η φιναλίστ, που είχε αναφέρει πολλές φορές ότι δυσκολεύεται να περπατήσει με ψηλοτάκουνα, δεν μπόρεσε να ισορροπήσει, ενώ το φόρεμα που φορούσε ήταν πολύ μακρύ, με αποτέλεσμα να στραβοπατήσει και να χτυπήσει στον αστράγαλό της.

Η παίκτρια σηκώθηκε, συνέχισε να περπατάει, ενώ αργότερα της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Η ίδια δήλωσε ότι είναι καλά και ότι μπορεί να περπατήσει, επομένως συμμετείχε και στο δεύτερο κομμάτι της πασαρέλας. Ωστόσο, η Κότυ έπεσε ξανά, αυτή τη φορά πολύ πιο άσχημα, με αποτέλεσμα να γυρίσει και τα δύο της πόδια.

Κατόπιν συνεννόησης, κρίθηκε απαραίτητο να μεταφερθεί σε γιατρό, ώστε να υποβληθεί σε σχετικές εξετάσεις, με τους κριτές να αποφασίζουν να αφήσουν την Κότυ εκτός τελικού, καθώς προέχει η υγεία της.

Έτσι, στις δοκιμασίες συνεχίζουν οι Μαρίτα, Αλεξία, Βικτώρια, οι οποίες θα επαναλάβουν την πασαρέλα.

GNTM: Οι τελευταίες δηλώσεις της

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα