GNTM: Σοκ και κλάματα με την αποχώρηση του φαβορί – Αυτή είναι η τελική δεκάδα

GNTM: Σοκ και κλάματα με την αποχώρηση του φαβορί – Αυτή είναι η τελική δεκάδα
GNTM 5 Youtube / @Star Tv

Εντάσεις αλλά και κλάματα περιλάμβανε το πλατό στο επεισόδιο του GNTM την Τρίτη. Ποια κοπέλα αποχώρησε από τον διαγωνισμό λίγο πριν την τελική δεκάδα.

Με νέο επεισόδιο επέστρεψε το GNTM το βράδυ της Τρίτης (22/11) στο Star, με τα μοντέλα να λαμβάνουν μέρος σε καινούργιες δοκιμασίες.

Στην αρχή του επεισοδίου, η model instructor Mary Vitinaros και ο Γιώργος Καράβας επισκέφθηκαν το σπίτι των μοντέλων για να προσθέσουν χρώμα στη μέρα τους, καλώντας τα να εκφράσουν την ψυχολογία και τον χαρακτήρα τους χρησιμοποιώντας μία χρωματική παλέτα. Η νικήτρια του mini challenge ήταν η , η οποία κέρδισε ένα κορυφαίο smartphone!

GNTM: Η φωτογράφιση αποχώρησης με western look

Το μήνυμα της επόμενης μέρας άφησε τα κορίτσια με ερωτηματικά, τα οποία λύθηκαν με την άφιξή τους στο location της δοκιμασίας. Εκεί, τους περίμεναν μία αχανής έκταση, τρία αυτοκίνητα και ο θρύλος Κώστας Στεφανής, που με την οδήγησή του ανέβασε την αδρεναλίνη όλων!

Τα μοντέλα κλήθηκαν, φορώντας το western look της Χριστιάνας Χατζηπαπά, να “ξεκολλήσουν” το αυτοκίνητο, που είχε μείνει μέσα στις λάσπες, αναπαριστώντας μία ρεαλιστική στιγμή από τα περιοδικά μόδας, με τον καλλιτέχνη-φωτογράφο Σπύρο Χαμάλη να ανεβάζει το concept σε άλλα επίπεδα.

Η Μάρα, η οποία ήταν η νικήτρια της προηγούμενης φωτογράφισης, έδωσε disadvantage στην Αλεξία και στη Γεωργιάννα, οι οποίες θα είχαν μόλις τρία κλικ στο σετ.

Κάποια μοντέλα τα πήγαν καταπληκτικά, κάνοντας τον Τάσο Σωφρονίου να εκστασιαστεί από ενθουσιασμό και να κάνει λόγο για το καλύτερο σετ της φετινής σεζόν, ενώ κάποια άλλα έχασαν τα ζητούμενα, γεγονός που κρίθηκε αυστηρά και στο πλατό, που ακολούθησε.

GNTM: Αυτό είναι το μοντέλο που αποχώρησε

Τα κορίτσια δικαιολόγησαν τη δυσκολία που βίωσαν στη δοκιμασία, εκφράζοντας τα συναισθήματά τους και δίνοντας το έναυσμα και σε άλλες διαγωνιζόμενες να εκφράσουν μπροστά στους κριτές, Βίκυ Καγιά, Τάσο Σοφρωνίου, Γιώργο Καράβα, την αλήθεια τους.

Επιπλέον, αντιλήφθηκαν αφενός πως τα μειονεκτήματα, για τα οποία έγινε μεγάλη κουβέντα, δεν λειτούργησαν τελικά, και αφετέρου πως τα μοντέλα που θεωρούνται μέσα στο σπίτι “αδύναμα” έλαμψαν στο πλατό, με τη γνώμη των κριτών να βρίσκει αντίθετες κάποιες διαγωνιζόμενες.

Ύστερα από ένα αρκετά συναισθηματικό πλατό, η κριτική επιτροπή ανακοίνωσε το όνομα της κοπέλας που δεν τα πήγε και τόσο καλά και που πρέπει να εγκαταλείψει τον διαγωνισμό. Σύμφωνα με την Βίκυ Καγιά, το μοντέλο που αποχωρεί είναι η Μαρία, , η οποία ήταν ένα από τα “δυνατά χαρτιά” του διαγωνισμού.

Με την αποχώρησή της, η τελική δεκάδα του του GNTM διαμορφώνεται ως εξής:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα