Γιώργος Καράβας: Έπαιξε strip football με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη και έμεινε με το μποξεράκι

Γιώργος Καράβας: Έπαιξε strip football με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη και έμεινε με το μποξεράκι
Γιώργος Καράβας glomex

Επεισοδιακή και γεμάτη αποκαλύψεις η συνέντευξη του Γιώργου Καράβα στον Θεοχάρη Ιωαννίδη το βράδυ της Πέμπτης (27/04) στο MEGA. Όσα είπε για τα μελλοντικά του σχέδια και το GNTM.

Night Out” με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη έκανε το βράδυ της Πέμπτης (27/04) ο Γιώργος Καράβας, σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές του συνεντεύξεις και ο ίδιος μίλησε για όλα.

Το γνωστό μοντέλο και πρώην κριτής του GNTM μίλησε μεταξύ άλλων για τα επαγγελματικά του σχέδια και εκμυστηρεύτηκε πως είναι έτοιμος για αλλαγές, αφού όπως αποκάλυψε το reality μόδας έχει “τελειώσει” για εκείνον.

“Δεν σου κρύβω ότι το τελευταίο τρίμηνο από τότε δηλαδή που τελείωσε το GNTM, ήθελα να απέχω για να δω σφαιρικά τι θέλω να κάνω μετέπειτα. Μπορώ να πω ότι έχω κατασταλάξει στο 100%. Το GNTM είναι σαφέστατα ένα πρόγραμμα το οποίο έχω αγαπήσει, με έχει ανδρώσει και με έχει βγάλει τηλεοπτικά, έχω ένα συμβόλαιο με το Star, το οποίο λήγει, σίγουρα θα κάνουμε μια κουβέντα, αλλά νομίζω ότι ήρθε η ώρα να προχωρήσω παρακάτω. Είτε γίνει είτε δεν γίνει το GNTM για μένα νομίζω ότι στην παρούσα φάση έχει τελειώσει. Θέλω να κάνω νέα πράγματα”, δήλωσε χαρακτηριστικά το μοντέλο.

Όταν μάλιστα ρωτήθηκε για το τι άλλο θα ήθελε να κάνει στην τηλεόραση, ο Γιώργος Καράβας παραδέχθηκε πως θα έβλεπε τον εαυτό του ακόμα και σε ρόλο παρουσιαστή.

Με πολλή αυτοπεποίθηση ανέφερε πως οποιαδήποτε πρόκληση εμφανιζόταν στον δρόμο του θα μπορούσε να τη φέρει εις πέρας στον καλύτερο δυνατό βαθμό, ενώ τόνισε πως αν κάποιον πρέπει να ευχαριστήσει είναι τον ίδιο του τον… εαυτό, που “κόντρα σε πολλές καταστάσεις, εκεί που έβλεπες αρκετές φορές ότι τα πράγματα ίσως να μην πήγαινα καλά, έδειχνα υπομονή και στοχοπροσήλωση σε αυτό που ήθελα να κάνω. Μπορώ να πω ότι πλέον στα 40 μου είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με αυτά που έχω καταφέρει”.

Ο Γιώργος Καράβας όμως δεν έμεινε μόνο σε αυτά, αφού μία από τις πιο τολμηρές διαδικασίες της βραδιάς ήταν να παίξει με τον παρουσιαστή “strip football” σε ένα ξύλινο ποδοσφαιράκι. Έτσι, κάθε φορά που ένας από τους δύο έβαζε γκολ, έπρεπε να απαντήσει σε μία ερώτηση και σε περίπτωση λάθους έπρεπε να βγάλει κάποιο ρούχο.

Το αποτέλεσμα ήταν και οι δύο να μείνουν μόνο με τα εσώρουχά τους, με τον Γιώργο Καράβα να αναδεικνύεται νικητής.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα