Η “σπόντα” της Μαλέσκου για το επεισόδιο με τον Τζέιμς Καφετζή

Η “σπόντα” της Μαλέσκου για το επεισόδιο με τον Τζέιμς Καφετζή
Η Ιωάννα Μαλέσκου Instagram / @imaleskou

"Το πιο σημαντικό ό,τι και αν κάνουμε είναι να παραμένουμε ταπεινοί. Ακόμη κι αν αισθανόμαστε πως είμαστε στο πικ της δόξας μας ή της επιτυχίας μας". Η έμμεση αναφορά της Ιωάννας Μαλέσκου στο χθεσινό σκηνικό με τον Τζέιμς Καφετζή.

Τη δική της έμμεση απάντηση για το πρωτοφανές σκηνικό που σημειώθηκε την Τετάρτη στην εκπομπή του ΣΚΑΙ “Love It”, όταν βρέθηκε στο πλατό ο πρώην παίκτης του Survivor, Τζέιμς Καφετζής, έδωσε σήμερα η παρουσιάστρια, Ιωάννα Μαλέσκου.

Σε ανύποπτο χρόνο, η παρουσιάστρια, χωρίς να αναφερθεί στο όνομα του χθεσινού της καλεσμένου, δήλωσε τα εξής: “Δεν έχει αλλάξει ο χαρακτήρας μου, πάντοτε έτσι ήμουν… Μέσα σε όλο αυτό με το πόσο φτασμένος και καταξιωμένος είναι κάποιος, το πιο σημαντικό ό,τι και αν κάνουμε είναι να παραμένουμε ταπεινοί. Ακόμη κι αν αισθανόμαστε πως είμαστε στο πικ της δόξας μας ή της επιτυχίας μας. Και αυτό ας το κρατήσουμε όλοι και όλες καλά στο μυαλό μας, γιατί όλα είναι τόσο ευμετάβλητα και αλλάζουν σε μια στιγμή, που καλό είναι να είμαστε προσγειωμένοι για να μην έχουμε μια απότομη μετάβαση και προσγείωση”.

Σημειώνεται ότι την Τετάρτη (02/06) υπήρξε ένταση και αμηχανία στο πλατό της εκπομπής, όταν ο Τζέιμς “κάρφωσε” την παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, κατηγορώντας τη ότι “έκοβε” πολλά στο μοντάζ, από όσα έλεγε, με τρόπο που, όπως είπε, άλλαζε το νόημα των λεγομένων του, ενώ για την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου είπε: “Είδα υλικό. Και είδα πώς βγάζατε εμπάθεια στο πρόσωπό μου. Για αυτό και η οικογένειά μου ενοχλήθηκε. Στεναχωρήθηκε και σταμάτησε να σας παρακολουθεί”.

Με αυτά τα λόγια ο Τζεϊμς Καφετζής επιτέθηκε στην Ιωάννα Μαλέσκου και στο πάνελ της για τα σχόλια που έκαναν κατά την διάρκεια της παρουσίας του στο παιχνίδι.

Λίγο μετά ο Τζέιμς Καφετζής αποχώρησε άρον άρον από το πλατό, μέσα σε κλίμα έντονης αμηχανίας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα