Σπύρος Παπαδόπουλος για metoo: “Δεν θα έπρεπε να τελειώσει το θέατρο για όσους καταδικαστούν και εκτίσουν την ποινή τους”

Σπύρος Παπαδόπουλος για metoo: “Δεν θα έπρεπε να τελειώσει το θέατρο για όσους καταδικαστούν και εκτίσουν την ποινή τους”
Ο Σπύρος Παπαδόπουλος στην εκπομπή "Άυτός και ο Άλλος" TSIADIS IOANNIS

Θέση για το ελληνικό MeToo και τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου παίρνει ο Σπύρος Παπαδόπουλος. Τα περιστατικά "κανιβαλισμού" και "ωμοφαγίας" στην υπόθεση και η αποκάλυψη για την απιστία που έχει δεχθεί.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος μίλησε για όλα στην εκπομπή “Αυτός κι ο Άλλος” και στη δημοσιότητα δόθηκε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξή του στον Τάκη Γιαννούτσο και τον Θοδωρή Βαμβακάρη, που θα προβληθεί το βράδυ της Τρίτης στην ΕΡΤ1.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για το άδοξο τέλος της εκπομπής “Στην υγειά μας” και τους “Απαράδεκτους”, πήρε θέση για τις καταγγελίες που πήραν μορφή χιονοστιβάδας γύρω από το ελληνικό #MeToo, ενώ προχώρησε και σε αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή, λέγοντας πως έχει πέσει “θύμα” απιστίας.

Μιλώντας για τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου και όσα ακολούθησαν, ο Σπύρος Παπαδόπουλος έκανε λόγο για “κανιβαλισμό” και “ωμοφαγία” από ανθρώπους του χώρου, αναφερόμενος χαρακτηριστικά στην επίθεση που δέχθηκε η Σμαράγδα Καρύδη.

“Έγιναν και θλιβερά πράγματα, μία ωμοφαγία και ένας κανιβαλσμός και κυρίως από ανθρώπους του χώρου, που δεν το περίμενα. Δηλαδή, δεν τολμάει να πει κανείς ότι ναι μεν πήρε τον δρόμο της δικαιοσύνης και καλά έκανε, αλλά εγώ στεναχωριέμαι για αυτόν τον άνθρωπο που τον ήξερα. Και πήγαν να την φάνε τη Σμαράγδα την Καρύδη, όχι άνθρωποι ξένοι, αλλά του χώρου μας. Σε σημείο που να αναρωτιέσαι ότι εάν αυτοί οι συγκεκριμένοι άνθρωποι δεν ήταν επιτυχημένοι θα το κάνατε και η απάντηση κατά τη γνώμη μου είναι όχι. Αυτό με πειράζει πιο πολύ”, δήλωσε αρχικά ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Σε ερώτηση για το αν ή θα πρέπει να τελειώσει οριστικά ο χώρος του θεάτρου για τους ανθρώπους αυτούς σε περίπτωση που καταδικαστούν και εκτίσουν την ποινή τους, ο Σπύρος Παπαδόπουλος εμφανίστηκε κατηγορηματικός λέγοντας: “Καθόλου δεν θα έπρεπε να τελειώσει το θέατρο για αυτούς, σε καμία περίπτωση. Παίρνεις το μάθημά σου και συνεχίζεις τη ζωή σου. Έκανες ένα λάθος, σου παίρνουμε το κεφάλι, σε καταστρέφουμε, σε θάβουμε, όχι”.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του αναφέρθηκε και στον Παύλο Χαϊκάλη εκφράζοντας τη στεναχώρια του για ό,τι έχει συμβεί με τον ηθοποιό. “Με έχει πειράξει πολύ και αυτό με τον Χαϊκάλη. Ένας πολύ σπουδαίος ηθοποιός που αναγκάστηκε τώρα να πάει στο χωριό του κλπ. Υπήρξαν καταγγελίες όχι για πολύ σοβαρά θέματα όμως. Γιατί και η υποκρισία περισσεύει. Δεν έκανε και τίποτα φοβερό. Κουταμάρες έκανε κατά τη γνώμη μου και συγγνώμη από αυτόν που τα λέω. Αν έβγαζα ένα έργο και είχα ρόλο, τον Παύλο θα τον έπαιρνα στον ρόλο και νομίζω ότι δεν θα είχε κανένα πρόβλημα και ο κόσμος”, δήλωσε.

Με αφοπλιστική ειλικρίνεια όμως μίλησε για τις δικές του απιστίες, για το πόσο μονογαμικός αισθάνεται, αλλά και για την απιστία που έχει δεχθεί ο ίδιος και πώς τη διαχειρίστηκε.

“Όταν απιστούσα δεν το έκανα επειδή κατ’ ανάγκην δεν πήγαινε καλά η υπάρχουσα σχέση μου […] Έχω πέσει θύμα απιστίας. Μου το εξομολογήθηκε και και δεν το περίμενα καθόλου. Πήγα σε έναν βράχο στη θάλασσα και γύρισα και είπα εντάξει. Αυτό που παραδέχομαι σε εμένα και που δεν μου το έχουν κάνει, είναι ότι δεν το ανέφερα ξανά ποτέ”, δήλωσε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα