Σταμάτης – MasterChef: “Με κούρασαν οι αδύναμοι παίκτες, γι’ αυτό έφυγα”

Σταμάτης – MasterChef: “Με κούρασαν οι αδύναμοι παίκτες, γι’ αυτό έφυγα”

Ο Σταμάτης Κωβαίος μίλησε στη "Φωλιά των ΚουΚου" για την αποχώρησή του από το MasterChef, για τη σχέση του με τον Τάσο, για τους αδύναμους παίκτες του παιχνιδιού, αλλά και για την "κλίκα".

Μετά την “αυτοθυσία” και την επεισοδιακή αποχώρησή του από το MasterChef, ο Σταμάτης Κωβαίος βρέθηκε στην εκπομπή “Στη Φωλιά των ΚουΚου” και μίλησε για όλα, ενώ έλυσε πολλές από τις απορίες μας.

Αρχικά, δήλωσε πως φταίει και η εξωτερική του εμφάνιση στην εικόνα που δίνει προς τα έξω και ότι δεν θα πρέπει να κρίνουμε έτσι. Ο Σταμάτης ρωτήθηκε για την απουσία του ονόματος του Μάνου από το γράμμα που άφησε στους συμπαίκτες του φεύγοντας και απάντησε: “Ο Μάνος ξεχάστηκε απλώς πάνω στη φόρτιση που είχα όταν έγραφα το γράμμα, δεν έγινε εσκεμμένα. Δεν έχω κάτι μαζί του, με κανένα παιδί δεν είχα κάτι. Δεν έχω πει ποτέ κάτι κακό για κανέναν. Ήταν εκ παραδρομής.” “Κάποια λάθη γίνονται, άνθρωποι είμαστε. Εγώ ήμουν πολύ ειλικρινής και πάντα τα έλεγα μπροστά στις κάμερες”, συμπλήρωσε, μιλώντας γενικότερα για το παιχνίδι.

Όσο για τα νέα που τους έφεραν απ’ έξω οι παίκτες που μπήκαν ξανά στο σπίτι, αλλά και τον λόγο που αποφάσισε να αποχωρήσει από το παιχνίδι, ο Σταμάτης δήλωσε: “Αυτό με έριξε πάρα πολύ ψυχολογικά. Στην ουσία δεν ήταν αυτός ο λόγος, όμως, που έγιναν όλα. Ο λόγος ήταν ότι μπήκαν κάποια νέα άτομα μέσα στο σπίτι, τα οποία στις ομαδικές προσπαθούσαν να κρυφτούν. Εγώ αυτό δεν το μπορούσα και δεν το μπόρεσα σε όλο το παιχνίδι. Εγώ προσωπικά μπήκα στο παιχνίδι για να μαγειρέψω. Ούτε για να με λυπηθούν, γι’ αυτό και δεν είπα για το πρόβλημα υγείας μου από την αρχή. Είναι παιχνίδι μαγειρικής, μπήκαμε για να δείξουμε αυτά που μπορούμε να κάνουμε. Με κούρασαν οι αδύναμοι παίκτες. Το παιχνίδι ανέβαινε επίπεδο και κάποιοι έμεναν στάσιμοι και συνέχιζαν να είναι μέσα”.

Η Καραβάτου του έφερε για παράδειγμα την Ασημίνα, η οποία είχε 6 στις 6 αντιγραφές και ο Σταμάτης απάντησε πως η Ασημίνα είναι πάρα πολύ καλή στις αντιγραφές και είναι και πολύ καλός άνθρωπος, ενώ, αναφορικά με την κλίκα που ακούγεται ότι υπάρχει μέσα στο σπίτι είπε: “Εγώ σε 10 ομαδικές ήμουν 7 φορές υπαρχηγός και 2 φορές αρχηγός. Αν υπήρχε κλίκα, πώς τα παιδιά επέλεγαν τον Σταμάτη κάθε φορά στη θέση του υπαρχηγού ή του αρχηγού. Δεύτερο, σε κάθε αποχώρηση ήμουν πάντα στον εξώστη και βοηθούσα, πάντα μου ζητούσε κάποιος να τους μαγειρέψουν. Τρίτο, τρεις μήνες μέσα στο σπίτι ήμουν αυτός που τους μαγείρευε από το πρωί μέχρι το βράδυ, ήμουν αυτός που τους μάζευε όλους για να φάμε μαζί στο τραπέζι, για να έχουμε ένα δέσιμο, είμαι αυτός που τους έφτιαχνε το πρωινό τους. Εγώ προκαλώ όποιον θέλει και να μιλήσουμε για αυτή την κλίκα και για εμένα προσωπικά, αλλά να είμαι κι εγώ μπροστά”.

Αναφέρθηκε και στο περιστατικό με τον Τάσο, που δεν τον είχε διαλέξει για βοηθό, λέγοντας: “Ο Τάσος μπήκε μέσα, βλέποντας έξω τι γινόταν. Είδε ότι δεν ήμουν αρεστός, ήθελε να μπει στο σπίτι και διάλεξε τον Μάνο”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα