Stan: “Υπήρχε μια περίοδος που δεν μπορούσα να μαζέψω τον εαυτό μου”

Stan: “Υπήρχε μια περίοδος που δεν μπορούσα να μαζέψω τον εαυτό μου”
Ο Stan στο The 2night Show ANT1

Ο γνωστός τραγουδιστής Stan μίλησε για την καριέρα του στον χώρο της μουσικής, αλλά και τη συμμετοχή του στο "J2US". Τι είπε για το περιβόητο μηδέν της Μαρίας Μπακοδήμου.

Καλεσμένος στην εκπομπή “The 2night Show” του ΑΝΤ1 βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Τρίτης (16/11) ο γνωστός τραγουδιστής Stan (Στράτος Αντιπαριώτης), ο οποίος μίλησε για την καριέρα του στη μουσική, την Μάρα Μεϊμαρίδη, αλλά και την προσωπική του ζωή.

“Είχα χάσει τον εαυτό μου, ήταν μια περίοδος που δεν μπορούσα να τον μαζέψω. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Και νομίζω ότι δεν υπάρχει άνθρωπος στον χώρο που να μην το έπαθε, ειδικά όταν ασχολείσαι με αυτό το αντικείμενο και όταν έχεις μπει σε πολύ μικρή ηλικία. Όλα αυτά ήταν μάθημα, πήρα το μάθημά μου και πλέον μπορώ να ανταπεξέλθω καλύτερα σε καταστάσεις. Είχα ανθρώπους δίπλα μου που μου χτύπησαν καμπανάκια, αλλά γενικότερα αν δεν φας χαστούκια στη ζωή δεν μπορείς να μάθεις εύκολα. Δυστυχώς και ευτυχώς, κατάφερα να ξεπεράσω το χαστούκι που έφαγα. Αν δεν το καταλάβεις μια φορά έχει και συνέχεια”, ανέφερε ο διάσημος τραγουδιστής.

Ο Stan μίλησε, επίσης, για τη συμμετοχή του στο “J2US”, όπου ήταν ζευγάρι με την Μάρα Μεϊμαρίδη. Οι δυο τους αποχώρησαν από το μουσικοχορευτικό show το προηγούμενο Σάββατο.

“Είχα λίγο τρακ, ήμουν φοβισμένος την πρώτη φορά που συνάντησα μην πω κάτι που μπορεί να το παρεξηγήσει. Εύχομαι όταν φτάσω στην ηλικία της να έχω όλη αυτή την ενέργεια και τη λαχτάρα της για ζωή. Ενθουσιάστηκα όταν μου είπαν ότι θα είμαι με τη Μάρα. Μου αρέσει το οξύμωρο, το παράξενο”, δήλωσε ο γνωστός τραγουδιστής, ενώ για το περιβόητο μηδέν της Μαρίας Μπακοδήμου, είπε:

“Αυτό που έκανε η Μάρα δεν άρεσε στη Μαρία και μας έβαλε μηδέν. Αν ήμουν εγώ κριτής θα έβαζα κάτι άλλο. Δεν ήμουν εγώ. Ένα παιχνίδι έχει τα πάνω του και τα κάτω του, αυτό είναι το ωραίο, ανάβουν και τα αίματα”.

Ο τραγουδιστής μίλησε ακόμη για το τίμημα της δημοσιότητας, δηλώνοντας ότι κερδίζεις πολλά πράγματα, αλλά χάνεις κάποια άλλα, ενώ αναφέρθηκε με πολύ τρυφερά λόγια στην σύντροφό του, Βέρα. “Είναι σπάνιο ένας άνθρωπος να σου δίνει την ελευθερία να είσαι ο εαυτός σου και να σε αγαπάει όσο ακριβώς είσαι, είμαι πολύ τυχερός”, είπε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα