J2US: Χαμός με το μηδέν που έδωσε η Μαρία Μπακοδήμου στη Μάρα Μεϊμαρίδη- “Τα μαγιολίκια μάς πάνε πίσω”

J2US: Χαμός με το μηδέν που έδωσε η Μαρία Μπακοδήμου στη Μάρα Μεϊμαρίδη- “Τα μαγιολίκια μάς πάνε πίσω”
Η Μαρία Μπακοδήμου στο J2US glomex

Την έντονη κριτική της Μαρίας Μπακοδήμου δέχτηκε η Μάρα Μεϊμαρίδη στο J2US. Την βαθμολόγησε με μηδέν.

Το τραγούδι της Δέσποινας Βανδή κλήθηκαν να ερμηνεύσουν η Μάρα Μεϊμαρίδη και ο Stan στο χθεσινό J2US.

Το ζευγάρι τραγούδησε το “Να τη χαίρεσαι” της Δέσποινας Βανδή, σε μια προσέγγιση που δημιούργησε αντιδράσεις.

Η συγγραφέας εμφανίστηκε ως μια γυναίκα που είναι απαρηγόρητη επειδή την άφησε ο άνδρας της για άλλη.

Η προσέγγιση αυτή δεν φάνηκε να αρέσει στη Μαρία Μπακοδήμου, η οποία σχολίασε μια σειρά από πράγματα που δεν της άρεσαν στη Μάρα Μεϊμαρίδη τόσο αυτή τη φορά, όσο και στην προηγούμενη εμφάνισή της.

Η Μαρία Μπακοδήμου, φανερά ενοχλημένη, άσκησε κριτική στην Μάρα Μεϊμαρίδη σχετικά με την προσέγγισή της για τη θέση – στάση της γυναίκας καθώς και για κάποια δώρα που έλαβε η κριτική επιτροπή από την ίδια την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά και για τη συνολικότερη συμπεριφορά της. Μάλιστα, η ενόχλησή της ήταν τέτοια που τη βαθμολόγησε με μηδέν.

“Θα κάνω κάτι παράδοξο και δε σχολιάσω τη σημερινή σας εμφάνιση. Επειδή στο προηγούμενο act βαθμολόγησα πριν υπάρξει η εξέλιξη με τα δώρα που μας έφερε η κυρία Μεϊμαρίδη θέλω να πω ότι στο προηγούμενο act, όλη αυτή η κουλτούρα του μαντζουνιού που έδωσε στη Βίκυ κάτι ερωτικά φίλτρα, κάτι κόκκαλα από πουλερικά που έδωσε στη Δέσποινα, κάτι ακέφαλα κουκλάκια σε μένα… Όλη αυτή η κουλτούρα με τα μαγιολίκια είναι κάτι που με πάει πολύ πίσω και δε μου αρέσει. Είναι κάτι που το βρίσκω πολύ παρακμιακό. Και σήμερα υπήρξε ένας μισογυνισμός ανάμεσα στη γυναίκα με τα μπικουτί και μια άλλη… λογικό και εγώ αν ήμουν ο Σταν με την άλλη θα πήγαινα. Ο βαθμός μου σήμερα στηρίζεται σε αυτό που είδα στο προηγούμενο act. Bλέπω γυναίκες κακομοίρες που πρέπει να στηρίζουν τη μοίρα τους στα μαγιολίκια”, δήλωσε η Μαρία Μπακοδήμου, με την Μάρα Μεϊμαρίδη να αδιαφορεί με τα όσα ακούει

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα