Στάθης Σχίζας: Αποκάλυψε γιατί αποχώρησε από το Survivor – Σε ποιους κατέθεσε μήνυση

Στάθης Σχίζας: Αποκάλυψε γιατί αποχώρησε από το Survivor – Σε ποιους κατέθεσε μήνυση
Στάθης Σχίζας glomex - skai tv

"Χείμαρρος" ο Στάθης Σχίζας για όσα συνέβησαν στον Άγιο Δομίνικο. Γιατί αποχώρησε οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης.

Στην εκπομπή “Πρωινό Μας” της συχνότητας του ΣΚΑΪ, παραχώρησε συνέντευξη ο Στάθης Σχίζας το πρωί της Παρασκευής.

Ο πρώην παίκτης Survivor All Star μίλησε για τους λόγους που τον οδήγησαν να αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι, ενώ μίλησε και για την απόφασή του να απευθυνθεί στη δικαιοσύνη για την αποκατάσταση του ονόματός του.

«Ήθελα λίγο να ηρεμήσω και να μπω στην καθημερινότητά μου. Δεν έδωσα συνέντευξη μέσω skype γιατί θεώρησα πως μετά την τραγωδία στα Τέμπη δεν θα έπρεπε», είπε αρχικά, εξηγώντας γιατί εξαφανίστηκε από παντού με το που έφτασε στην Ελλάδα.

Στάθης Σχίζας: «Δεν έδωσα συνέντευξη λόγω της τραγωδίας στα Τέμπη»

«Δεν αποχώρησα από το παιχνίδι για την Ελευθερία και τα όσα μου είπε. Γενικά το παιχνίδι είχε πάρει μια τροπή τελείως έξω από τα νερά μου και τον τρόπο που έχω μεγαλώσει, πέρασε σε ένα απάνθρωπο στάδιο. Σε χτυπάει στην ηθική σου, σε όλα. Ήμουν σίγουρος ότι θα δεχτώ κι εγώ χτυπήματα. Αυτό που μου είπε η Ελευθερία ήταν απλά το κερασάκι στην τούρτα. Είναι δυνατόν να μην τσίμπαγα για αυτό που μου είπαν για την σύντροφό μου; Δεν μπορούν να περνάνε τα όρια της αξιοπρέπειας», ανέφερε για την απόφασή του να αποχωρήσει οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης.

Στάθης Σχίζας: «Το παιχνίδι έγινε απάνθρωπο»

Αναφορικά με τις μηνύσεις που έκανε, αποκάλυψε πως αυτό είναι δικό του θέμα και δεν θέλει να το αναλύσει, εξηγώντας ότι δύο-τρία sites, όπως είπε, «το παρατράβηξαν και έθιξαν τόσο τον ίδιο, όσο και πρόσωπα της οικογένειάς του».

«Μπορούν να γράφουν ό,τι θέλουν, αλλά με σεβασμό. Θα το πάω όμως μέχρι τέλους», τόνισε.

Στάθης Σχίζας: «Κάποια sites το παρατράβηξαν»

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα