Survivor All Star: “Βόμβα” στο συμβούλιο – Αποχώρησε οικειοθελώς μεγάλο φαβορί

Survivor All Star: “Βόμβα” στο συμβούλιο – Αποχώρησε οικειοθελώς μεγάλο φαβορί
Survivor All Star Glomex

Μια απρόσμενη οικειοθελή αποχώρηση, που θα ανατρέψει τα πάντα στο παιχνίδι παρακολουθήσαμε στο συμβούλιο του Survivor All Star την Κυριακή.

Επέστρεψε στους δέκτες μας το βράδυ της Τρίτης το Survivor All Star” με ένα νέο επεισόδιο γεμάτο ανατροπές, μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Στο συμβούλιο του νησιού επικράτησε αναστάτωση όταν πήρε τον λόγο ο Στάθης Σχίζας και προχώρησε σε μακροσκελή ανακοίνωση που άφησε άφωνους τους παίκτες.

“Τελείως τυχαία, ακριβώς την ίδια μέρα, πέρσι μπήκα στο δικό μου Survivor. Μπήκα με τόσο πολύ αγάπη πραγματικά, τόσο πάθος, γιατί ήταν όνειρό μου να ζήσω αυτή την εμπειρία. Το ζω, ο κόσμος με αγαπάει, ο κόσμος με αναδεικνύει νικητή για τις αξίες και την ηθική μου και έρχομαι σε αυτό το παιχνίδι φέτος και βλέπω ένα διαφορετικό παιχνίδι. Βλέπω ένα παιχνίδι απάνθρωπο, ένα παιχνίδι ανθρωποφάγο, ένα παιχνίδι που για τα χρήματα μπορούν να γίνουν τα πάντα. Φίλοι να πουλάνε φίλους, φίλοι να κάνουν πλάτες σε άλλους φίλους, άλλος να λέει ‘πρόσεχε μου την κοπέλα μου’ και αυτός να κάνει κάτι μαζί της, φίλοι του έξω να κάνουν πλάτη σε αυτόν.

Έχουμε καταντήσει κάτι τελείως έξω από τα νερά μου, κάτι τελείως έξω από την αξιοπρέπεια μου. Με έχουν βρίσει όταν δεν με έχει πει στη ζωή μου κανείς ψεύτη και όλα αυτά τα επίθετα που χρησιμοποιήθηκαν απέναντι μου”, τόνισε χαρακτηριστικά ο νικητής του περσινού κύκλου του Survivor.

“Είναι κάτι πολύ ξένο για μένα αυτό το παιχνίδι. Ξέρω ότι θα χαρούν όλοι με αυτό που θα πω αλλά κυρίως με νοιάζει που χαίρομαι εγώ Εγώ θέλω να αποχωρήσω από το παιχνίδι, τέλος και η απόφαση μου είναι μετά από πολύ ώριμη σκέψη. Σεβαστείτε αυτό που λέω, δεν μου ταιριάζει το παιχνίδι“.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα