Στέλιος Ρόκκος: Ατελείωτο πάρτι με μεγάλες επιτυχίες στο “Σπίτι με το Mega”

Στέλιος Ρόκκος: Ατελείωτο πάρτι με μεγάλες επιτυχίες στο “Σπίτι με το Mega”
Ο Στέλιος Ρόκκος στο "Σπίτι με το Mega" Glomex

Ο Στέλιος Ρόκκος έκανε μια αναδρομή σε όσα τραγούδια λατρέψαμε μέσα στα 30 χρόνια της μουσικής του πορείας στο "Σπίτι με το Mega", ξεσηκώνοντας το κοινό.

Ένα μεγάλο πάρτι “έστησε” το βράδυ του Σαββάτου (29/05) ο Στέλιος Ρόκκος στο “Σπίτι με το Mega”, ξεσηκώνοντας και ταξιδεύοντας τους τηλεθεατές με τις δεκάδες διαχρονικές επιτυχίες του.

Ο Στέλιος Ρόκκος, ένας από τους πιο καταξιωμένους μουσικούς και τραγουδιστές στην Ελλάδα, έκανε μια αναδρομή σε όσα τραγούδια λατρέψαμε μέσα στα 30 χρόνια της μουσικής του πορείας.

Έβαλε τη δική του σφραγίδα σε λαϊκά τραγούδια που αγαπάμε όλοι τα οποία αποκτούν μία πιο ροκ διάθεση, συνέδεσε παραδοσιακά ακούσματα με απρόβλεπτές μουσικές επιλογές και μαζί με τις μεγάλες του επιτυχίες συνέθεσε ένα μοναδικό μουσικό παζλ.

Κι επειδή οι καλύτερες μουσικές διαδρομές είναι πάντα με παρέα, ο Στέλιος Ρόκκος υποδέχτηκε τον σπουδαίο ερμηνευτή του δημοτικού τραγουδιού Γιάννη Καψάλη, την Ασπασία Στρατηγού και τον Steven από τους My Excuse. Στη βραδιά συμμετείχαν και ο Αντώνης Βλάχος και η Στεφανία Ρίζου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα