Survivor Spoiler: Ποιος παίκτης αποχωρεί απόψε

Survivor Spoiler: Ποιος παίκτης αποχωρεί απόψε
Στιγμιότυπο από το Συμβούλιο του Survivor 2022 instagram @survivorgreece

Τέσσερις είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση από το Survivor 5 για αυτή την εβδομάδα. Ποιος εγκαταλείπει απόψε τον Άγιο Δομίνικο;

Ένα επεισόδιο γεμάτο εκπλήξεις και ανατροπές θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές το βράδυ της Πέμπτης (23/06) στο Survivor, καθώς ένας παίκτης θα κληθεί να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του.

Όπως βλέπουμε στο trailer, στο αποψινό επεισόδιο ο Γιώργος Λιανός υποδέχεται τους παίκτες στον χώρο του αγωνίσματος, εκεί όπου τους ανακοινώνει πως τους περιμένει ένα πολύ δυνατό έπαθλο.

Στον στίβο μάχης, οι παίκτες θα τα “δώσουν” όλα, διεκδικώντας το τελευταίο έπαθλο της εβδομάδας και ο αγώνας αναμένεται θα είναι έντονος.

Στο συμβούλιο του νησιού, οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση θα έρθουν αντιμέτωποι με τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του κοινού.

Υπενθυμίζεται ότι στον “τάκο” βρίσκονται οι: Σταυρούλα Χρυσαεϊδή, Σπύρος Μαρτίκας, Ασημίνα Χατζηανδρέου και Θωμαΐδα Εμμανουηλίδου.

Survivor Spoiler: Ποιος παίκτης αποχωρεί την Πέμπτη (23/06)

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο, στο επεισόδιο της Πέμπτης (23/06) αναμένεται να αποχωρήσει ο Σπύρος Μαρτίκας.

Αν αυτό επιβεβαιωθεί, πρόκειται για μια μεγάλη έκπληξη, καθώς ο συγκεκριμένος παίκτης βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο από την πρώτη κιόλας μέρα, μετρώντας περίπου έξι μήνες “επιβίωσης” στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ.

Survivor: Δείτε το trailer της Πέμπτης (23/06)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα