Survivor 2024 – Aira Adomaityte: Πού έχουμε ξαναδεί τη νέα Μαχήτρια;

Διαβάζεται σε 2'
aira
Η Aira Adomaityte Instagram@aira_judita

Η Aira Adomaityte είναι η παίκτρια των Μαχητών στο Survivor 2024 μετά την αποχώρηση του Παύλου Παπαδόπουλου από το ριάλιτι επιβίωσης.

Η πρώτη προσθήκη για φέτος στο Survivor 2024 και συγκεκριμένα στην ομάδα των Μαχητών είναι γεγονός και στα επόμενα επεισόδια θα δούμε την Aira Adomaityte να μάχεται για την “επιβίωση” και την παραμονή της στον Άγιο Δομίνικο.

Λίγο πριν αναχωρήσει για τον εξωτικό προορισμό και συναντήσει για πρώτη φορά συμπαίκτες και αντιπάλους, η Aira Adomaityte μίλησε στην κάμερα του ΣΚΑΪ και εξήγησε γιατί δήλωσε συμμετοχή στο Survivor, ποιος νικητής του ριάλιτι είναι ο αγαπημένος της αλλά και ποιον δυσκολεύεται να αποχωριστεί.

“Δήλωσα συμμετοχή στο Survivor γιατί πραγματικά θέλω να τη ζήσω την εμπειρία αυτή, από μικρή ηλικία είχα δει τα πρώτα Survivor και ενθουσιαζόμουν με τα αγωνίσματα”, είπε αρχικά η νέα παίκτρια της μπλε ομάδας, η οποία χαρακτήρισε τον εαυτό της ως “ανταγωνιστική, πολύ ευδιάθετη και ήσυχη”.

Όσο για το ποιος παλαιότερος νικητής είναι ο αγαπημένος της η νέα παίκτρια απάντησε πως αυτός είναι ο Ντάνος, ενώ σε ερώτηση για το με ποιον ή ποια από την ομάδα της πιστεύει πως θα έρθει κοντά, η Aira είπε πως αυτή θα είναι η Δώρα.

“Φεύγοντας για το Survivor, αφήνω πίσω μου τη σχέση μου, τον Γιόβαν, που αγαπώ πάρα πολύ, το σκυλάκι μου, τον Τέσλα και τον μικρό μου αδερφό, που έχω αδυναμία και τους φίλους μου”, πρόσθεσε στη συνέχεια.

Όσο για το αν είναι έτοιμη για τα σχόλια που θα ακολουθήσουν στο Twitter, η Aira Adomaityte απάντησε πως “οι φίλοι μου λένε ότι σίγουρα θα γελάσουν πολύ με αυτά που θα πω, γιατί δεν είμαι Ελληνίδα και πολλές ελληνικές εκφράσεις δεν τις καταλαβαίνω και πολλές μεταφορές θα τις πάρω κυριολεκτικά. Και θετικά και αρνητικά σχόλια θα τα δεχθώ, ξέρω πού πάω”.

Survivor 2024: Οι δηλώσεις της Aira Adomaityte

Ωστόσο αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε στη μικρή οθόνη την Aira Adomaityte, αφού η ίδια είχε δοκιμάσει τις δυνάμεις της και στο ριάλιτι μόδας Greece’s Next Top Model, και μάλιστα δύο φορές, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να μπει στο σπίτι.

 

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα