Survivor 2024 – Spoiler: Αυτή η παίκτρια αποχωρεί απόψε

Διαβάζεται σε 2'
Survivor 2024
Survivor 2024 ΣΚΑΙ

Γυναικεία υπόθεση η αποψινή αποχώρηση του Survivor 2024. Ποια από τις τέσσερις Μονομάχους δεν θα τα καταφέρει;

Με νέο επεισόδιο επιστρέφει απόψε, Τετάρτη (28/02), το Survivor 2024, όπου αναμένεται να διεξαχθεί η μεγάλη μονομαχία, που θα δείξει την πόρτα εξόδου από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ για μία παίκτρια.

Το επεισοδιακό χθεσινό Συμβούλιο ολοκλήρωσε και τη λίστα των υποψήφιων προς αποχώρηση. Η Έλενα Αμανατίδου, η Μαρία Αντωνά, η Κατερίνα Δαλάκα και η Χρύσα Χατζηγεωργίου είναι οι Survivors που θα μονομαχήσουν απόψε για την παραμονή τους στον Άγιο Δομίνικο.

Νωρίτερα οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν σε ένα απαιτητικό αγώνισμα για το έπαθλο της επικοινωνίας. Οι Κόκκινοι και οι Μπλε θα βάλουν τα δυνατά τους για να κατακτήσουν τον αποψινό στόχο.

Την ίδια στιγμή, οι εντάσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες δεν λένε να κοπάσουν με τον James από τη μία πλευρά και την Ασημίνα από την άλλη να βρίσκονται στο επίκεντρο των αντιπαραθέσεων.

Survivor Spoiler: Αυτή η παίκτρια αποχωρεί απόψε

Γυναικεία υπόθεση θα είναι η αποψινή αποχώρηση και, σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν, τα οποία μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, η Έλενα Αναματίδου, που μπήκε μόλις πριν από λίγες μέρες στο ριάλιτι επιβίωσης, θα είναι η παίκτρια που δεν θα τα καταφέρει.

Survivor: Δείτε το trailer της Τετάρτης (28/02)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα