Survivor 2024: Η Ασημίνα κατηγορεί τον Τζέιμς για bullying

Διαβάζεται σε 2'
Survivor
Survivor Facebook@Survivor Greece

Μαχητές και Διάσημοι του Survivor 2024 βρίσκονται στα μαχαίρια και δεν είναι διατεθειμένοι να ρίξουν τόνους μετά την έντονη αντιπαράθεση στο χθεσινό Συμβούλιο του νησιού.

Οι συνεχόμενες νίκες των Μαχητών έχουν προκαλέσει εκνευρισμό στους Διάσημους του Survivor 2024 με τους παίκτες της κόκκινης ομάδας να βλέπουν στους αντιπάλους τους έπαρση και ειρωνία.

Λίγο πριν οι δύο ομάδες του ριάλιτι επιβίωσης συναντηθούν στον στίβο μάχης για το αγώνισμα επάθλου φαγητού και επικοινωνίας και μετά από το χθεσινό Συμβούλιο του νησιού, όπου η αντιπαράθεση ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν ιδιαίτερα έντονη και έκανε τους Κόκκινους να “αποχωρήσουν” συμβολικά, η Ασημίνα εξαπολύει βέλη εναντίον του Τζέιμς Καφετζή.

Χθες προσπάθησε να μας κατηγορήσει ότι της κάνουμε και bullying κάτι το οποίο δεν ισχύει. Σηκώθηκε και έφυγε από το Συμβούλιο μαζί με όλη την ομάδα, κάτι που νομίζω ήταν συνεννοημένο από πριν”, λέει ο Τζέιμς Καφετζής μιλώντας στην κάμερα του Survivor, στο τρέιλερ του επεισοδίου της Τετάρτης (28/02).

“Είναι ειρωνικοί, έχουν έπαρση, γενικά επειδή κερδίζουν είναι καλά, όταν δεν θα κερδίζουν δεν θα είναι καλά”, λέει η Ασημίνα.

Αντιμέτωπες στη μεγάλη μονομαχία για την παραμονή τους στο Survivor είναι η Έλενα, η Μαρία, η Κατερίνα και η Χρύσα. Ποια θα αποχωρήσει;

Survivor 2024: Δείτε το trailer της Τετάρτης (28/02)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα