Survivor Spoiler: “Βόμβα” με τρεις αποχωρήσεις – Ποιοι και πώς φεύγουν

Διαβάζεται σε 3'
Survivor Spoiler: “Βόμβα” με τρεις αποχωρήσεις – Ποιοι και πώς φεύγουν

Τρεις παίκτες θα πουν “αντίο” στο Survivor, ένας μέσω της αποψινής Μονομαχίας και δύο τις επόμενες μέρες με… παρόμοια τακτική. Ποιος ο τέταρτος υποψήφιος.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο Survivor, όπου το κλίμα είναι λίγο βαρύ μετά από την σημαντική ανακοίνωση της παραγωγής για το ναυάγιο που είχε ο πατέρας του Τζέιμς Καφετζή.

Υπενθυμίζεται πως ο πατέρας του Τζέιμς είχε ένα ατύχημα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του στον Ειρηνικό Ωκεανό, τον οποίον διέσχιζε με ένα ιστιοπλοϊκό. Έπεσε σε μπουρίνι, με αποτέλεσμα να καταστραφεί μέρος του σκάφους του και έπλεε ακυβέρνητος για 3-4 μέρες, έως ότου τον εντόπισαν και προχώρησαν σε διάσωση, αποφεύγοντας τα χειρότερα. Ο ίδιος είναι καλά στην υγεία του, ενώ αναμένεται να φτάσει τα επόμενα 24ωρα στον Παναμά.

Όπως ήταν λογικό, ο παίκτης επηρεάστηκε πολύ από την περιπέτεια του μπαμπά του και όσο κι αν προσπάθησε να παραμείνει ψύχραιμος, βασανίζεται από την σκέψη του τι είναι σωστό να κάνει.

Στο χθεσινό επεισόδιο, οι Κόκκινοι ήταν εκείνοι που κέρδισαν την τρίτη ασυλία, με τους Μπλε να οδηγούνται στην κάλπη.

Έτσι, ο Τζέιμς Καφετζής βρήκε την ευκαιρία να ζητήσει από τους συμπαίκτες του να τον ψηφίσουν, όπως και έγινε.

“Ζήτησα από όλη την ομάδα να με ψηφίσει. Είμαι πολύ μπερδεμένος και δεν θέλω να βγει κάποιο άλλο παιδί που δεν πρέπει. Θέλω να κάτσω να σκεφτώ, γιατί αμφιταλαντεύομαι πάρα πολύ. Θέλω να σκεφτώ τι θέλω να κάνω και τι θεωρώ σωστό να κάνω. Δεν τη φοβάμαι την μονομαχία. Εάν αποφασίσω να μείνω, πιστεύω θα μείνω. Εάν αποφασίσω να μην κάτσω, δεν θα κάτσω. Οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες” είπε ο παίκτης.

Survivor Spoiler: Ο τέταρτος υποψήφιος – Οι τρεις παίκτες που αποχωρούν

Σύμφωνα με spoilers που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, την τέταρτη ασυλία θα την κερδίσουν ξανά οι Κόκκινοι, με τον Θοδωρή Τουρκογεώργο από τους Μπλε να βγαίνει υποψήφιος.

Στη Μονομαχία που θα ακολουθήσει, ο Τζέιμς Καφετζής θα χάσει και έτσι θα είναι εκείνος που θα αποχωρήσει. Το πιο λογικό σενάριο εδώ, είναι πως ο παίκτης είχε πάρει την απόφαση να φύγει για να είναι κοντά στην οικογένειά του και θα χάσει σκόπιμα.

Παράλληλα, όμως, θα υπάρξουν και δύο αποχωρήσεις τις επόμενες μέρες. Ο λόγος για τον Αλέξη Παππά και τον Σάββα Γκέντζογλου, οι οποίοι ενδέχεται να μην ζητήσουν οικειοθελή αποχώρηση – ώστε να μην “σπάσουν” τον όρο με την Acun Medya – αλλά να ακολουθήσουν την τακτική του Τζέιμς, ζητώντας από τους συμπαίκτες τους να τους ψηφίσουν και να… χάσουν στη Μονομαχία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα