Survivor 3: Απόψε η μεγάλη πρεμιέρα – Αυτό θα είναι το πρώτο αγώνισμα

Survivor 3: Απόψε η μεγάλη πρεμιέρα – Αυτό θα είναι το πρώτο αγώνισμα

Ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί μας έδωσε μια γεύση από το πρώτο αγώνισμα του δημοφιλούς ριάλιτι επιβίωσης, που κάνει πρεμιέρα το βράδυ του Σαββάτου.

Το δημοφιλές ριάλιτι επιβίωσης Survivor επιστρέφει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στον ΣΚΑΙ, το βράδυ του Σαββάτου στις 21.00, και το τηλεοπτικό κοινό ανυπομονεί ιδιαίτερα.

Οι προσδοκίες για το ανανεωμένο Survivor είναι μεγάλες και η αγωνία έχει “χτυπήσει” κόκκινο, αφού η φετινή παραγωγή θα έχει πολλές διαφορές από τις προηγούμενες δύο, ενώ η αναμέτρηση των παικτών Ελλάδας και Τουρκίας αποτελεί ένα ισχυρό στοιχείο της τρίτης σεζόν.

Οι φωτογραφίες και τα προφίλ των παικτών του “Survivor Ελλάδα — Τουρκία”έχουν ήδη κυκλοφορήσει και αναμένεται το πρώτο αγώνισμα για να πάρουμε μια γεύση από τη δυναμική των παικτών, για να φανούν οι πρώτες ισορροπίες και – γιατί όχι – να διακριθούν οι παίκτες που θα μας απασχολήσουν στο μέλλον.

Ο Σάκης Τανιμανίδης θα βρίσκεται ξανά στην παρουσίαση του παιχνιδιού, ενώ ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί θα παρουσιάζει, επίσης, το πολλά υποσχόμενο ριάλιτι. Οι δυο τους έχουν ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματα και ο Ατζούν δεν παρέλειψε να μας δώσει εικόνες από το πρώτο αγώνισμα, με φόντο τα τυρκουάζ νερά του Αγίου Δομίνικου.

Στο βίντεο που δημοσίευσε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, φαίνονται οι παίκτες των δύο ομάδων να τρέχουν μέσα στη θάλασσα, όπου και θα διεξαχθεί ο πρώτο αγώνας. Όπως φαίνεται στο βίντεο, οι παίκτες θα ανέβουν πάνω σε δύο μεγάλες σανίδες και ένας από την κάθε ομάδα θα πρέπει να τους “σύρει” με ένα σχοινί.

Μάλιστα, θα δούμε και τις πρώτες εκρήξεις των παικτών και τις αντιδράσεις τους. Δείτε παρακάτω:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα