Survivor 3: Οι παίκτες, οι αλλαγές στο παιχνίδι και οι επιπλοκές

Survivor 3: Οι παίκτες, οι αλλαγές στο παιχνίδι και οι επιπλοκές

Το Survivor 2019 έχει έρθει πλήρως ανανεωμένο με τη μάχη Ελλάδας και Τουρκίας να έχει ανεβάσει τη δημοτικότητα του γνωστού ριάλιτι επιβίωσης. Όλοι περιμένουν τη μεγάλη πρεμιέρα και να δουν τι καινούριο έχει να προσφέρει φέτος η παραγωγή. Αναλυτικά οι ημέρες και ώρες προβολών.

Λίγες ώρες έχουν απομείνει μέχρι την πρεμιέρα του νέου Survivor 3. Το δημοφιλές ριάλιτι επιβίωσης επιστρέφει απόψε στις 21.00 στους τηλεοπτικούς δέκτες, με τις προσδοκίες (αλλά και τα προβλήματα) να αυξάνονται. 

Το «Survivor Ελλάδα — Τουρκία», όπως ονομάζεται, θα προβάλλεται στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, με τον Σάκη Τανιμανίδη να βρίσκεται για άλλη μια φορά στην παρουσίαση του παιχνιδιού, καθώς και στην τουρκική τηλεόραση με δεύτερο παρουσιαστή τον Ατζούν Ιλιτζαλί. Ο Τούρκος παραγωγός μαζί με τον Τανιμανίδη πραγματοποιούν ήδη τα γυρίσματα των επεισοδίων στον Άγιο Δομίνικο.

Έλληνες και Τούρκοι παίκτες σας συστήνονται λίγο πριν την πρεμιέρα τους:

Οι πρώτες εικόνες από τον Άγιο Δομίνικο που δημοσίευσε ο Σάκης Τανιμανίδης:

Οι αλλαγές και οι προβληματισμοί

Σε κάθε επεισόδιο το τηλεοπτικό κοινό θα παρακολουθεί αγωνίσματα ανάμεσα στις δύο χώρες, με έπαθλα την άνεση, το φαγητό και την επικοινωνία. Παράλληλα, αυξάνονται και τα ατομικά αγωνίσματα, που θα είναι καθημερινά.

Κάθε Τρίτη θα μεταδίδεται το αγώνισμα της ασυλίας και η χαμένη ομάδα θα πρέπει να επιλέξει τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση. Ακολουθεί η ψηφοφορία, στην οποία θα ψηφίζουν μόνο οι τηλεθεατές από τη χώρα της ομάδας με τους προτεινόμενους παίκτες.

Το επεισόδιο της αποχώρησης θα μεταδίδεται κάθε Τετάρτη και στο συμβούλιο του νησιού θα παρευρίσκονται και οι δύο ομάδες. Ο παίκτης που θα αποχωρεί θα επιστρέφει στην πατρίδα του, αλλά θα εμφανίζεται και στις δύο εκπομπές «Survivor Πανόραμα».

Εκείνο που προβληματίζει λίγο την παραγωγή είναι το θέμα της επικοινωνίας των δύο ομάδων μεταξύ τους αλλά και των δύο παρουσιαστών: του Σάκη Τανιμανίδη και του Ατζούν Ιλιτζαλί. Καθώς εκτός από ελληνικά και τουρκικά θ’ ακούγονται και αγγλικά, οι υπότιτλοι θα πηγαίνουν και θα έρχονται και το παιχνίδι θα έχει μια ελαφρώς μπερδεμένη ταυτότητα.

Παράλληλα την ομάδα παραγωγής δείχνει να απασχολεί ιδιαίτερα η διαφορά ώρας ανάμεσα στις δύο χώρες και άρα η διαφορά ώρας προβολής: Το ριάλιτι στην Τουρκία θα παίζεται τοπική ώρα 20.00 (19.00 ώρα δική μας και μέχρι να αρχίσει να μεταδίδεται και στην Ελλάδα θα βρίσκεται ήδη στον αέρα. Ο φόβος των διαρροών από τη γείτονα χώρα είναι ορατός και ίσως έτσι «καίγεται» το τηλεοπτικό προϊόν που θα βλέπουμε εδώ. Προς το παρόν δεν έχει προγραμματιστεί να γίνει κάποια αλλαγή στην εκεί μετάδοση, να πάει δηλαδή μία ώρα αργότερα. Μένει μόνο να δούμε αν θα υπάρξουν αλλαγές στο εδώ πρόγραμμα του ΣΚΑΙ με μια μετακίνηση του δελτίου στις 19.00 και έναρξη του prime time στις 20.00 το βράδυ, ώστε το ριάλιτι να παίζεται σχεδόν ταυτόχρονα και στις δύο χώρες.

Η ελληνική ομάδα

Δήμητρα Βαμβακούση: Απόφοιτη Γυμναστικής Ακαδημίας, μοντέλο, πρώην πρωταθλήτρια στο άλμα επί κοντώ

Ιουλιέτα Κίτρινου: Φωτομοντέλο και ηθοποιός. Πρώην πρωταθλήτρια στα 100 μέτρα μετ’ εμποδίων

Ρία Κολοβού: Επιχειρηματίας, απόφοιτη Γυμναστικής Ακαδημίας

Νάντια Μαυρουδέα: Personal trainer, με διακρίσεις σε αγώνες καράτε και crossfit

Αφροδίτη Σκαφίδα: Γυμνάστρια. Έχει συμμετάσχει σε δύο Ολυμπιακούς Αγώνες ως αθλήτρια στο άλμα επί κοντώ

Ντέμη Τσαγανού: Διαιτητής σε ποδοσφαιρικούς αγώνες, απόφοιτη Σχολής Φυσικοθεραπείας.

Σπύρος Γουρδούπης ()Dr. Pips): Ράπερ με διδακτορικό στη Δομική Βιολογία

Νίκος Κοσμάς: Γυμναστής και προπονητής καράτε με σημαντικές διακρίσεις

Παναγιώτης Κωνσταντινίδης: Σύμβουλος διατροφής και προπόνησης

Δημήτρης Μαργαρίτης: Πρώην πρωταθλητής δεκάθλου και εκπαιδευτής MMA

Κυριάκος Πελεκάνος: Πρώην μπασκετμπολίστας στην Εθνική Ομάδα Εφήβων της Κύπρου και personal trainer

Τόνι Σταυράτης: Ασφάλεια σε VIP πρόσωπα και αθλητής πολεμικών τεχνών

Η τουρκική ομάδα

Σεντά Οτζάκ: Είναι αθλήτρια 100 μέτρων μετ’ εμποδίων. Το 2003 παντρεύτηκε και σταμάτησε τον αθλητισμό.

Μπουσρά Γιαλτσίν: Είναι 21 ετών, φοιτήτρια γυμναστικής ακαδημίας και τα τελευταία 12 χρόνια ασχολείται με το volleyball.

Σουντέ Μπουρτζού: Είναι 22 ετών, εκπαιδεύτρια TAEKWONDO. Προέρχεται από αθλητική οικογένεια.

Καντέρ Καράκαγια: Είναι προπονήτρια ποδοσφαίρου στις αθλητικές σχολές της Φενέρμπαχτσε. Είναι επίσης γυμνάστρια, και διδάσκει pilates.

Ετζέμ Οναράν: Πρωταθλήτρια στα 100, 200, 300 και 400 μέτρα, βρισκόταν στην κορυφή του στίβου για χρόνια στην Τουρκία. Σήμερα εργάζεται ως personal trainer.

Μελίσα Εμίρμπαγιερ: Ασχολείτο επαγγελματικά από το 2002 με την κολύμβηση και απέσπασε πολλές διακρίσεις.

Ατακάν Ισίκτουταν: Έχει αποφοιτήσει από το τμήμα Οικονομικών του πανεπιστήμιου Maltepe και το 2016 ξεκίνησε το μεταπτυχιακό του. Σήμερα ασχολείται με το crossfit.

Γιουσούφ Καράκαγια: Ασχολείται επαγγελματικά με το Kickboxing.

Οκάν Κιοκσάλ: Ασχολείται με την πάλη από 7 ετών κατόπιν παρότρυνσης της οικογένειας και των δασκάλων του.

Μπορά Εντίν: Αγαπάει τον αθλητισμό και παίζει πολλά αθλήματα όπως ποδόσφαιρο, πινγκ-πονγκ, τένις, κολύμβηση.

Χακάν Κανίκ: Ασχολήθηκε με το μπάσκετ αλλά ο προπονητής του τον παρότρυνε να ασχοληθεί με το bodybuilding, γιατί ήταν πολύ αδύνατος.

Χικμέτ Τουγσούζ: Έχει κληθεί να συμμετάσχει στην εθνική Τουρκίας ως προπονητής πάλης. Έχει πολύ καλές επιδόσεις στο χάντμπολ, το ποδόσφαιρο και το τρίαθλο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα