Survivor 3: Χιλιάδες ευρώ στη Μέγκι του GNTM για να πάει Άγιο Δομίνικο

Survivor 3: Χιλιάδες ευρώ στη Μέγκι του GNTM για να πάει Άγιο Δομίνικο

Η Μέγκι Ντρίο, πρώην παίκτρια του GNTM, έχει πρόταση για τον 3ο κύκλο του περίφημου ριάλιτι επιβίωσης και, μάλιστα, με πολύ μεγάλη χρηματική αμοιβή. Είναι στο χέρι της αν θα "αρπάξει" την ευκαιρία.

Η πρώην παίκτρια του GNTM, Μέγκι Drio, η οποία μας απασχόλησε όσο καμία άλλη, λόγω του έντονου χαρακτήρα της, του λεξιλογίου της και της ιδιαίτερης προσωπικότητάς της, έχει πρόταση να συμμετάσχει στο Survivor 3.

Το επιτυχημένο ριάλιτι επιβίωσης, που θα πραγματοποιηθεί για τρίτη χρονιά, αλλά με αρκετές αλλαγές, θέλει οπωσδήποτε στους παίκτες του τη Μέγκι Drio και της δίνει πολλές χιλιάδες ευρώ για να δεχτεί να πάει στον Άγιο Δομίνικο.

Οι πληροφορίες αυτές έγιναν γνωστές μέσα από την εκπομπή “Ευτυχείτε”. Συγκεκριμένα, στην εκπομπή του Open TV ειπώθηκαν τα παρακάτω. Μένει να δούμε αν θα δεχτεί τη δελεαστική πρόταση το κορίτσι του GNTM.

Οι αποκλειστικές μας πληροφορίες λένε ότι παίκτρια που έκανε πολύ μεγάλη φασαρία σε ριάλιτι μόδας και έχει συζητηθεί πάρα πολύ χτύπησε το τηλέφωνό της πριν λίγες ημέρες και άκουσε “θα έρθεις στο Survivor;”. Και όχι με λίγα, αλλά με πολλά χρήματα. Οι αποκλειστικές μας πληροφορίες λένε πως η Μέγκι δέχθηκε πρόταση να βρεθεί στο Survivor. Με πάρα πολλά χρήματα, άκρως δελεαστικό το ποσό που της δώσανε, δηλαδή δε λες εύκολα όχι. 

Αλλά το θέμα είναι τι θέλει η Μέγκι. Η Μέγκι θέλει Survivor που να πεινάει; Γιατί το αγαπάει το φαγητό! Ή θέλει κάποια εκπομπή, κάποια καρέκλα σε εκπομπή και αυτό είναι που περιμένει να της φέρει η νέα χρονιά; Αν την πρόταση του Survivor συνοδέψει και μια πρόταση ότι θα πάρεις και μια εκπομπή ή θέση σε πάνελ αν έρθεις, δεν θα πει τόσο εύκολα όχι. Αλλά το αγαπάει το φαγητό η Μέγκι.”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα