Survivor 3: Οι πρώτες εντυπώσεις από την πρεμιέρα και οι νικητές του αγωνίσματος

Survivor 3: Οι πρώτες εντυπώσεις από την πρεμιέρα και οι νικητές του αγωνίσματος

Οι παίκτες μπήκαν απευθείας "στα βαθιά" μεταφορικά και κυριολεκτικά. Το πρώτο αγώνισμα είχε ένα πολύ σημαντικό έπαθλο, την κατοικία των παικτών.

Το Survivor 3 είναι γεγονός!

Με φόντο τα τυρκουάζ νερά της Καραϊβικής, τους φοίνικες και τον απέραντο ορίζοντα, η ομάδα των Ελλήνων και η ομάδα των Τούρκων ξεκίνησαν το το περιπετειώδες ταξίδι τους το βράδυ του Σαββάτου, στην μεγάλη πρεμιέρα του δημοφιλούς ριάλιτι επιβίωσης, παρέα με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΙ.

Ο Σάκης Τανιμανίδης, που παρουσιάζει το παιχνίδι για άλλη μια χρονιά, μας σύστησε έναν προς έναν τους Έλληνες παίκτες, παρουσιάζοντάς τους με λίγα λόγια και συζητώντας μαζί τους. Στη συνέχεια ο Ατζούν Ιλιτζαλί μας σύστησε τους Τούρκους παίκτες και τους ρώτησε για τα συναισθήματά τους.

Τόσο οι Έλληνες, όσο και οι Τούρκοι, φάνηκαν πολύ διαβασμένοι, αφού, αφενός, οι Έλληνες έχουν παρακολουθήσει ήδη δύο επιτυχημένα Surivor και, αφετέρου, οι Τούρκοι έχουν τεράστια εμπειρία στο εν λόγω παιχνίδι, που πραγματοποιείται και προβάλλεται για αρκετά χρόνια .

Οι παίκτες μπήκαν απευθείας “στα βαθιά” μεταφορικά και κυριολεκτικά. Το πρώτο αγώνισμα είχε ένα πολύ σημαντικό έπαθλο, την κατοικία των παικτών. Οι νικητές θα έχουν ένα έτοιμο σπίτι για να ξεκινήσουν τη διαμονή τους στον Άγιο Δομίνικο, ενώ η ηττημένη ομάδα θα αναγκαστεί για δύο ολόκληρες μέρες να μείνει στην παραλία, με τους παίκτες εντελώς εκτεθειμένους.

Η πρώτη αναμέτρηση των ομάδων έγινε μέσα στο νερό, όπου οι παίκτες ανέβηκαν σε μία σχεδία και ένας από κάθε ομάδα τους τράβηξε με ένα σχοινί μέχρι την στημένη εξέδρα. Έπειτα, ένας ένας οι παίκτες της κάθε ομάδας πέρασαν από μερικά εμπόδια και έφτασαν στην ακτή, όπου αγωνίστηκαν στις βολές.

Νικητές αναδείχθηκαν οι Τούρκοι παίκτες, οι οποίοι είχαν την υποδομή της καλύβας τους και πήραν κάποια υλικά για να τελειοποιήσουν το σπίτι τους. Οι Έλληνες παίκτες θα περάσουν μερικά δύσκολα βράδια, υπό τις τροπικές καιρικές συνθήκες της Καραϊβικής, μέχρι να καταφέρουν να φτιάξουν το καταφύγιό τους.

Οι παίκτες, βέβαια, δεν σταμάτησαν εκεί. Το δεύτερο αγώνισμα της πρεμιέρας, είναι αγώνισμα ασυλίας! Άντρες εναντίον αντρών και γυναίκες εναντίον γυναικών, διεκδικούν τη δική τους θέση μέσα στο παιχνίδι επιβίωσης, που αναμένεται φέτος δυναμικό και γεμάτο πάθος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα