Survivor 4: Ανατροπή στο συμβούλιο – Αποχώρησε το μεγάλο φαβορί

Survivor 4: Ανατροπή στο συμβούλιο  – Αποχώρησε το μεγάλο φαβορί
Το συμβούλιο του Survivor 4 Facebook / Survivor Greece

Σοκ στις δύο ομάδες του "Survivor 4" με την αποχώρηση που δεν περίμενε κανείς. Ποιος παίκτης έφυγε. Τα κλάματα και οι αιχμές για ίντριγκες.

Άλλος ένας παίκτης αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το “Survivor 4” και να επιστρέψει στην Ελλάδα, αφήνοντας πίσω του τους συμπαίκτες του, τις ομορφιές του Άγιου Δομίνικου και την διεκδίκηση του μεγάλου επάθλου του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Στο αγώνισμα με έπαθλο επικοινωνίας της Τετάρτης (18/03) νικητές ήταν οι Κόκκινοι, οι οποίοι κατάφερα να επικρατήσουν έναντι των Μπλε με 10 -9 και είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα γεύμα, αλλά και να δουν μηνύματα φίλων τους.

Ωστόσο, η μεγάλη τους χαρά δεν κράτησε για πολύ, καθώς στο συμβούλιο του νησιού αποχαιρέτησαν έναν από τους συμπαίκτες τους, τον οποίο δεν περίμεναν να χάσουν από κοντά τους τόσο γρήγορα και ούτε ήθελαν να φύγει.

Υποψήφιοι ήταν ο Γιώργος Κοψιδάς, η Μαριάνθη και ο Τριαντάφυλλος και ενώ όλοι οι παίκτες πίστευαν πως θα αποχωρούσε ο Τριαντάφυλλος, τελικά έγινε η μεγάλη ανατροπή και ο κόσμος αποφάσισε πως ο Κοψιδάς δεν πρέπει να συνεχίσει.

Η αποχώρηση του Γιώργου Κοψιδά σόκαρε τους παίκτες του “Survivor 4”, τόσο τους Κόκκινους όσο και τους Μπλε, ενώ σε σοκ ήταν και ο ίδιος ο ηθοποιός, ο οποίος άφησε αιχμές στον λόγο που έβγαλε προτού εγκαταλείψει το νησί.

“Χαίρομαι γιατί θα επιστρέψω στους δικούς μου ανθρώπους, θα γιατρέψω τις πληγές μου, το σώμα μου, θα φάω ωραία φαγητά, θα δω τους φίλους μου. Επίσης, χαίρομαι γιατί ο κόσμος έδειξε τι θέλει να βλέπει. Προφανώς δεν ήθελε να βλέπει αυτά που πρεσβεύω εγώ: την αλήθεια, την υγεία, την ενέργεια, την ηθική. Προτιμά να βλέπει κουτσομπολιό, ίντριγκες, τσακωμούς, ανταλλαγή κακίας. Οπότε χαίρομαι που θα φύγω από όλα αυτά και θα επιστρέψω στη ζωή μου. Το παιχνίδι μου έδωσε πάρα πολλά. Παίρνω μαζί μου υπέροχες εικόνες και υπέροχες συζητήσεις. Λυπάμαι λίγο για την Κόκκινη ομάδα, γιατί προσπάθησα να καθαρίσω την ενέργεια που υπήρχε, αλλά θα συνεχίσουν να έχουν πολλά προβλήματα”, είπε χαρακτηριστικά.

Στο “αντίο” δεν έλειψαν τα κλάματα των συμπαικτών και των συμπαικτριών του, που του εξέφρασαν τη στεναχώρια τους και του ευχήθηκαν τα καλύτερα για τη συνέχεια.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα