Survivor 4: Ατελείωτο τρολάρισμα στο twitter για Ελευθερία και Τριαντάφυλλο

Survivor 4: Ατελείωτο τρολάρισμα στο twitter για Ελευθερία και Τριαντάφυλλο
Η Ελευθερία Ελευθερίου και ο Τριαντάφυλλος στο "Survivor 4" Printscreen / Twitter

Η Ελευθερία Ελευθερίου και ο Τριαντάφυλλος από το "Survivor 4" βρέθηκαν στο επίκεντρο του twitter, λόγω των μορφασμών της πρώτης και του κολάρου που φόρεσε λόγω τραυματισμού ο δεύτερος.

Παρόλο που ο Κρις Σταμούλης αποχώρησε εν μέσω εντάσεων από το “Survivor 4” το βράδυ της Τετάρτης (03/3), η Ελευθερία Ελευθερίου και ο Τριαντάφυλλος ήταν εκείνοι που “έκλεψαν” την παράσταση στο twitter, με τους χρήστες να επιδίδονται σε ένα ατελείωτο τρολάρισμα.

Για την μεν Ελευθερία Ελευθερίου, το twitter επικεντρώθηκε στις εκφράσεις του προσώπου της κατά τη διάρκεια του συμβουλίου του νησιού. Όσο οι υπόλοιπο παίκτες τσακώνονταν και καβγάδιζαν, η γνωστή τραγουδίστρια έκανε μερικούς περίεργους μορφασμούς που δεν “κολλούσαν” καθόλου με το όλο κλίμα που επικρατούσε.

Για τον δε Τριαντάφυλλο, το twitter δεν άφησε, φυσικά, ασχολίαστη την εμφάνισή του, καθώς ο παίκτης εμφανίστηκε στο συμβούλιο με κολάρο λόγω του τραυματισμού του. Αρκετοί ήταν εκείνοι, μάλιστα, που έκαναν μοντάζ στη φωτογραφία του και αντί για κολάρο αυχένα, του “φόρεσαν” ένα χωνί για σκύλους.

Survivor 4: Τα tweets για τις εκφράσεις της Ελευθερίας Ελευθερίου

Survivor 4: Τα tweets για το κολάρο του Τριαντάφυλλου

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα