Survivor 4: Χαμός στο αγώνισμα – Στην αντεπίθεση Αλέξης και Κρις

Survivor 4: Χαμός στο αγώνισμα – Στην αντεπίθεση Αλέξης και Κρις
Κρις και Αλέξης στο Survivor 4 Glomex

Καβγάδες πριν και μετά το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας του "Survivor 4". Αλέξης και Κρις αρνήθηκαν να παίξουν. Ποια ομάδα κέρδισε.

Μεγάλες εντάσεις σημειώθηκαν στο “Survivor 4” το βράδυ της Τρίτης (03/3), τόσο πριν όσο και μετά το δεύτερο αγώνισμα για την ασυλία.

Συγκεκριμένα, προτού οι παίκτες των δύο ομάδων “ριχτούν” στη μάχη, ξεκίνησε ένας καβγάς στους Μπλε, με τον Αλέξη Παππά και τον Κρις Σταμούλη να εκφράζουν τα παράπονά τους εναντίον της ομάδας τους.

Οι δύο παίκτες ήταν για άλλη μια φορά θυμωμένοι με τους συμπαίκτες τους, ενώ αποφάσισαν να μην λάβουν μέρος στο αγώνισμα, εφόσον η ομάδα των Μπλε τους θεωρεί αδύναμους παίκτες. “Αφού με θεωρούν αδύναμο αγωνιστικά, αποφάσισα σήμερα να μην αγωνιστώ”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κρις, ενώ συμφώνησε και ο Αλέξης.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η αντίπαλη ομάδα να “χρεωθεί” δύο πέναλτι, ενώ ο Πάνος Καλλίδης αναγκάστηκε να παίξει τέσσερις φορές στον αγώνα.

Το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας κατάφερε να κερδίσει η Κόκκινη ομάδα, με αποτέλεσμα μετά τη λήξη να δημιουργηθεί ξανά ένταση στους Μπλε.

“Με τη στάση μας κι εμένα και του Αλέξη επιβεβαιωθήκαμε, σίγουρα έπαιξε ρόλο στο ότι χάσαμε το γεγονός ότι δεν παίξαμε. Αποδείχθηκε ότι είμαστε σημαντικοί κι εγώ και ο Αλέξης. Επίσης, πρώτη φορά βλέπω να αποθεώνεται ένας παίκτης που έφερε τέσσερις ήττες, λέω για τον Πάνο”, είπε χαρακτηριστικά ο Κρις.

“Επίσης, αποδείχτηκε ότι ο Τζέιμς έκανε λάθος για άλλη μια φορά, γιατί χθες ψήφισε την Χριστίνα, ενώ σήμερα έφερε δύο νίκες”, συμπλήρωσε ο Κρις, με τον Αλέξη να συμφωνεί.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να συνεχιστούν οι εντάσεις, με τον Τζέιμς να δηλώνει ιδιαίτερα ενοχλημένος.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα