Survivor 4: Ένα συμβούλιο – ρινγκ και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor 4: Ένα συμβούλιο – ρινγκ και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση
Survivor 4 glomex

Από την πολύ ανάλυση στο συμβούλιο του νησιού, στο τέλος μάλωσαν όλοι με όλους. Δείτε την ψηφοφορία και τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Οι τσακωμοί συνεχίζονται κανονικά στο Survivor 4 και στο χθεσινοβραδινό συμβούλιο έγινε ο κακός χαμός. Πρωταγωνιστές οι συνήθεις ύποπτοι. Από τους Μπλε οι Μπάρτζης, Παππάς, James και φυσικά Τριαντάφυλλος και Κώστας από τους Κόκκινους.

Θέμα του καβγά η ισορροπία των δύο ομάδων και διαγωνισμός για το ποιος γύρισε πιο πολλές φορές… τη μπιφτέκα. Από την πολύ ανάλυση, στο τέλος μάλωσαν όλοι με όλους και έγινε το μάλε βράσε στο συμβούλιο του νησιού του Survivor.

Στο διαγωνιστικό κομμάτι, οι Κόκκινοι σάρωσαν με 10-4 σε ένα αγώνισμα που οι παίκτες των δύο ομάδων έπρεπε να περάσουν από αρκετά εμπόδια και στο τέλος να ρίξουν πέντε στόχους με μπάλες. Η Μπλε ομάδα δυσκολεύτηκε αρκετά, αφού από την αρχή οι Κόκκινοι πήραν το προβάδισμα, μεγαλώνοντας την διαφορά και με τους πρώτους τελικά να δέχονται συντριπτική ήττα.

Στο συμβούλιο του νησιού Πάνος Καλλίδης κι ο Chris Σταμούλης βρέθηκαν στο στόχαστρο των ψήφων, τόσο για αγωνιστικούς, όσο και για ηθικούς λόγους… Με μία ψήφο διαφορά ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση είναι ο Chris Σταμούλης. Δείτε παρακάτω ολόκληρη την ψηφοφορία:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα