Survivor 4: Επέστρεψε αλλά έχασε από Κρεμλίδου η Ταραμπάνκο – “Η τύπισσα είναι 100 κιλά”

Survivor 4: Επέστρεψε αλλά έχασε από Κρεμλίδου η Ταραμπάνκο – “Η τύπισσα είναι 100 κιλά”

Η Κάτια Ταραμπάνκο που είχε ένα απρόοπτο με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο επέστρεψε κανονικά στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Τι είπε για την παραμονή της, αλλά και για τα... κιλά της Κρεμλίδου.

Στην παρουσίαση του αποψινού Survivor 4, το οποίο ξεκίνησε στις 22:00 (και όχι στις 21:00), ο Γιώργος Λιανός ξεκίνησε την ομιλία τους προς Μαχητές και Διάσημους, καλωσορίζοντας την Κάτια Ταραμπάνκο πίσω στο παιχνίδι μετά το απρόοπτο που είχε με την υγεία της στο επεισόδιο της Κυριακής.

Θυμίζουμε πως το μοντέλο είχε μείνει εκτός μάχης, με τον παρουσιαστή του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ να ανακοινώνει ότι μετά την επιδείνωση της κατάστασής της χρειάστηκε η μεταφορά της στην κλινική.

Ωστόσο, η Κάτια Ταραμπάνκο επέστρεψε και μάλιστα μίλησε σε συμπαίκτες και αντιπάλους αναφορικά με την κατάστασή της αλλά και την απόφασή της να μην αποχωρήσει από το Survivor:

“Νιώθω πολύ καλύτερα. Όσο ήμουν υπό την παρακολούθηση των γιατρών σκεφτόμουν μόνο δύο πράγματα. Πρώτον ότι έδωσα μία υπόσχεση όταν ήρθα εδώ ότι όταν ακούσω το καμπανάκι θα προσέξω πάρα πολύ την υγεία μου και θα επιστρέψω σπίτι. Ότι θα επιστρέψω στη μαμά και στον μπαμπά. Ταυτόχρονα σκεφτόμουν τις δύο τελευταίες ψηφοφορίες, όλον τον κόσμο ο οποίος δύο φορές με έβγαλε δημοφιλέστερη και το μόνο που έχω να πω είναι ότι “μαμά, μπαμπά θα γυρίσω στο δεύτερο καμπανάκι”. Χρωστάω στον κόσμο να παραμείνω στο παιχνίδι όσο μπορώ. Γι’ αυτό και είμαι εδώ αυτή τη στιγμή. Ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα μου”.

“Η τύπισσα είναι 100 κιλά”

Στη συνέχεια, ωστόσο, στο αγώνισμα ένας εναντίον ενός με αντίπαλο την Έλενα Κρεμλίδου, η Κάτια Ταραμπάνκο ηττήθηκε, επηρεασμένη ενδεχομένως και από το πρόβλημα που αντιμετώπισε. Η ίδια βέβαια, αφού σηκώθηκε από το έδαφος έχοντας αρχικά προκαλέσει μία μικρή ανησυχία στους συμπαίκτες της, δεν απέδωσε την ήττα στην καταπόνησή της, αλλά στα κιλά και τη δύναμη της αντιπάλου της. “Η τύπισσα είναι 100 κιλά. Είναι θηρίο”, είπε στους συμπαίκτες της.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα