Survivor 4: Κονδυλάτος κατά Ταραμπάνκο – “Από γυναίκες σαν την Κάτια έχουν οι γυναίκες τη θέση που έχουν”

Survivor 4: Κονδυλάτος κατά Ταραμπάνκο – “Από γυναίκες σαν την Κάτια έχουν οι γυναίκες τη θέση που έχουν”

Καρφιά του Περικλή Κονδυλάτου κατά της Κάτιας Ταραμπάνκο, την οποία κατηγόρησε πως μεροληπτεί σε βάρος γυναικών. "Τι έχει αυτό το κορίτσι με τις γυναίκες τέλος πάντων".

“Ασπίδα” στο γυναικείο φύλο θέλησε να γίνει ο Περικλής Κονδυλάτος στο Survivor της Κυριακής, κατηγορώντας την Κάτια Ταραμπάνκο για την επιλογή της να ψηφίζει σε βάρος γυναικών επικαλούμενη αγωνιστικά κριτήρια.

Ο 41χρονος σχεδιαστής κοσμημάτων, με αφορμή την αποχώρηση της Αγγελικής Λάμπρη, κατά την εξομολόγησή του στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, αξιολόγησε τις ψήφους της Κάτιας μέσα από μία έμφυλη ματιά, θεωρώντας πως η νικήτρια του GNTM 2 μεροληπτεί σε βάρος των γυναικών. Μάλιστα απέδωσε σε συμπεριφορά όπως η δική της τα ζητήματα που διαχρονικά ταλανίζουν το γυναικείο φύλο.

“Οι γυναίκες στην ιστορία της ανθρωπότητας έχουν υποτιμηθεί, έχουν βασανιστεί, έχουν καεί σαν μάγισσες, όταν είχαν ελεύθερο τρόπο σκέψης ήταν πόρνες, όταν ήταν δίπλα σε πνευματικούς ηγέτες πάλι ήταν πόρνες. Θεωρώ τραγικό να το κάνουν αυτό γυναίκες σα γυναίκες. Είναι γυναίκες σαν την Κάτια που οι γυναίκες έχουν αυτή τη θέση που έχουν. Όχι άντρες. Γιατί αν τα έχουν κάνει όλα αυτά άντρες, τα έχουν κάνει από φόβο και από φαλλοκρατισμό. Μια γυναίκα δεν έχει καμία δικαιολογία και είμαι κάθετος σε αυτό. Καμία δικαιολογία. Δεν μπορείς να λες ότι σε ψηφίζω αγωνιστικά και να ψηφίζεις μία γυναίκα. Και στην επόμενη ψηφοφορία να είσαι πάλι ανάμεσα σε δύο γυναίκες. Τι έχει αυτό το κορίτσι με τις γυναίκες δηλαδή; Τι της έχουν κάνει οι γυναίκες; Όλοι τους άντρες δηλαδή τους βλέπει μια χαρά; Το λέω ανοικτά. Δεν θα υποστηρίξω ποτέ καμία έκφραση που είναι ενάντια των γυναικών. Κι ας προέρχεται κι από γυναίκα. Κι αυτός ο τρόπος έκφρασης είναι ενάντια στις γυναίκες. Εγώ τις σέβομαι και πιστεύω ότι είναι ο φορέας της ζωής. Είναι απαράδεκτο και αδιανόητο όλο αυτό”, είπε ο Περικλής Κονδυλάτος.

Από την πλευράς της, η Κάτια Ταραμπάνκο, είπε:”Όταν είπαν ότι είμαι η δημοφιλέστερη δεν κατάλαβα ποιος χάρηκε δίπλα μου ή ποιος ανασκουμπώθηκε. Ο Γιώργος και ο Αλέξης ήταν οι μοναδικοί που μου είπαν συγχαρητήρια. Γυναικεία φωνή δεν ακούστηκε”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα