Survivor 4: Η αποχώρηση της Ανθής Σαλαγκούδη και η φιέστα του Twitter – “Στον 7ο ουρανό όλοι αδέρφια”

Survivor 4: Η αποχώρηση της Ανθής Σαλαγκούδη και η φιέστα του Twitter – “Στον 7ο ουρανό όλοι αδέρφια”
"Πέταξε" για Ελλάδα η Ανθή Σαλαγκούδη Glomex

Μετά από πέντε ψηφοφορίες, η Ανθή Σαλαγκούδη αποχώρησε από το Survivor και το Twitter βγήκε... στους δρόμους για να πανηγυρίσει. Το lockdown, ο Χαρδαλιάς και το σχόλιο της Ναταλίας Γερμανού.

Μετά από δύο μήνες και πέντε υποψηφιότητες για αποχώρηση, ήρθε το τέλος… εποχής της Ανθής Σαλαγκούδη στο Survivor 4, είδηση που, για τη συντριπτική πλειοψηφία των χρηστών του Twitter έμοιαζε με όαση, για άλλους “πολύ καλή για να είναι αληθινή”, ενώ δεν ήταν λίγοι αυτοί που “συνωστίστηκαν” για να μοιραστούν τη χαρά τους.

Από άλλους πάλι, η αποχώρηση της Ανθής ως είδηση παραλληλίστηκε με το τέλος του lockdown ενώ οι συνεχόμενες παραμονές της με την παράταση που αυτό παίρνει, την ώρα που αρκετοί ζητούσαν από τον Νίκο Χαρδαλιά και τον Κυριάκο Μητσοτάκη μία εξαίρεση στα μέτρα, ώστε “να μπορούμε να βγούμε σαν άνθρωποι να το πανηγυρίσουμε”.

Στο Twitter στήθηκε γλέντι τρικούβερτο για την αποχώρηση της πιο ακριβοπληρωμένης παίκτριας του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ η οποία, ομολογουμένως, ήταν και αδύναμος κρίκος μεταξύ των συμπαικτών της -έστω- στην κόκκινη ομάδα, με το αγώνισμα της Τετάρτης να είναι και το τελευταίο της στον Άγιο Δομίνικο. Αν και δεν πήγε τόσο καλά…

Στο συμβούλιο του νησιού η αγωνία “χτύπησε” κόκκινο, μέχρι ο Γιώργος Λιανός να ανακοινώσει το όνομα της παίκτριας που θα έπρεπε να εγκαταλείψει το νησί. Μαζί με την Ανθή Σαλαγκούδη, υποψήφιες ήταν η Σοφία Μαργαρίτη και η Μαριάνθη Κάσδαγλη, την οποία υπέδειξε η Καρολίνα που είχε ατομική ασυλία.

Το κοινό αποφάσισε πως η Ανθή Σαλαγκούδη πρέπει να πάρει την… άγουσα από το “Survivor 4“, στην πέμπτη φορά όπου η παίκτρια βρέθηκε υποψήφια για αποχώρηση.

“Νιώθω κάπως περίεργα. Στεναχωριέμαι που τελειώνει όλο αυτό, αλλά παράλληλα χαίρομαι. Χαίρομαι και για τις συμπαίκτριές μου που μένουν και για την ομάδα που θα δυναμώσει, επειδή είναι καλύτερες αγωνιστικά”, είπε η Ανθή Σαλαγκούδη, ενώ αποχώρησε χωρίς να χαιρετήσει έναν προς έναν τους συμπαίκτες της.

Το “παράσιτο” και οι γεμάτες τσέπες

Η αλήθεια είναι πως η Ανθή Σαλαγκούδη βρέθηκε στο επίκεντρο σχολιασμών ουκ ολίγες φορές κατά τη διάρκεια της πορείας της στον Άγιο Δομίνικο, τόσο μεταξύ των παικτών του Survivor στον Άγιο Δομίνικο, όσο και πίσω στην Ελλάδα, μεταξύ των τηλεθεατών που το παρακολουθούσαν. Ήταν η παίκτρια με τις λιγότερες νίκες, ωστόσο, μέχρι την περασμένη Τετάρτη, το κοινό την κρατούσε στο ριάλιτι επιβίωσης.

Το τελευταίο διάστημα μάλιστα, έμοιαζε με ξένο σώμα στην ομάδα της, καθώς λίγο ο τραυματισμός της, μα ακόμη περισσότερο η αγωνιστική και μη περιθωριοποίησή της, την κρατούσαν σταθερά εκτός δράσης. Αρχικά, η αποχή της από τα αγωνίσματα ήταν περισσότερο προτροπή των συμπαικτών της, που στη συνέχεια έγινε και επιθυμία της ίδιας, με αποτέλεσμα για ορισμένα επεισόδια να έχει απλά τον ρόλο του θεατή. Η κατάσταση αυτή είχε προκαλέσει την αγανάκτηση ορισμένων παικτών της κόκκινης ομάδας, με τον “Κόρο” να το εκφράζει “φωναχτά”, αν και άκομψα: “Ο μόνος τρόπος για να γλιτώσουμε από το παράσιτο, είναι να το ψηφίσουμε”.

Εδώ ορισμένες στιγμές της στο παιχνίδι, τις οποίες μοιράστηκαν οι χρήστες του Twitter:

Η Ανθή Σαλαγκούδη πάντως, ήταν η πιο ακριβοπληρωμένη παίκτρια στο Survivor, λαμβάνοντας 6.500 ευρώ τη βδομάδα, με τον τελικό λογαριασμό να αναλογεί σε περίπου 50.000 ευρώ μετά από δύο μήνες παραμονής στο νησί, ποσό με το οποίο επιστρέφει στα πάτρια εδάφη.

Το πάρτι του Twitter και το σχόλιο της Γερμανού

Το άκουσμα του ονόματός της πάντως από τα χείλη του Γιώργου Λιανού έφερε πανζουρλισμό στα social media, με αρκετούς να στήνουν τη δική τους φιέστα για την αποχώρησή της. Από τα σχόλια, κάποια εξ αυτών πικρόχολα είναι η αλήθεια, απείχε η Ναταλία Γερμανού, η οποία προτίμησε να κρατήσει τις… σαμπάνιες της επιτυχίας για τη στιγμή της αποχώρησης άλλου παίκτη.

Ιδού μερικά από τα σχόλια που “κέρδισαν” την ψηφοφορία των χρηστών του Twitter:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα